«Τίναξε την μπάνκα» αυτή η συνεργασία

Πέτρος Ίμβριος, Μαριάννα Παπαμακαρίου, Δημήτρης Μεσούλας

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το αποτέλεσμα του είναι θριαμβευτικό. Δέκα μήνες να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της αθηναίικής νύχτας, και σε μία δύσκολη μέρα οπως είναι η Δευτέρα..Ε, δεν το λες και λίγο. Άνευ προηγούμενου, ασυνήθιστα πολύ το λες. Θα ήταν παράλειψη να κλείνει σήμερα ο κύκλος αυτού του αριστουργήματος, και να μην αφιερώσει δύο, τρείς αράδες το Tsipas Blog. Τέτοιοι κύκλοι χρειάζονται στην νύχτα, ανοίγει η καρδιά σου.

Λοιπόν, Μαριάννα Παπαμακαρίου και Πέτρος Ίμβριος, για μια τελευταία βραδιά, στο Aristotle Piraeus. Με την φανέλα της ομαδάρας του Δημήτρη Μεσούλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έγραψε στο Facebook :

Σήμερα κλείνει ένας πανέμορφος κύκλος συνεργασίας με τον Petros Imvrios & την Μαριαννα ΠαπαμακαριουΝιώθω ιδιαίτερα περήφανος συγκινημένος γιατί καταφέραμε για 10 μήνες να μονοπωλήσουμε το ενδιαφέρον της Αθηναικης νύχτας σε μια δύσκολη μέρα όπως είναι η Δευτέρα Εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά το Σεπτέμβριο!Τους ευχαριστώ δημόσια για το ήθος τους τον επαγγελματισμό τους και την αγάπη που δείξανε για εμένα και το προσωπικό μου Ευχαριστώ επίσης τον μαέστρο Πετρος Δραμαλης και την υπέροχη ορχήστρα του Εις το επανειδείν λοιπόν και σήμερα σας υπόσχομαι μία υπέροχη νύχτα…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.