Αρχηγός Μπερτάκης στον Ιακωβίδη : “Aν δεν πετύχεις εσύ, πρέπει να είσαι πολύ …κουτός”

Πέτρος Ιακωβίδης- Κώστας Μπερτάκης

Γεγονός. Δεν υπάρχει μέρα, ούτε ένας καλλιτέχνης δικός του, που να βγει στα ΜΜΕ και να μη μιλήσει για αυτόν, τον Αρχηγό τους, λέει ο Τσίπας. Τι θα πει Αρχηγός τους; Επειδή έτσι τον αποκαλούν γιατί εγώ, να τον αποκαλώ διαφορετικά, τον Αρχηγό τους, αλλά και Αρχηγό γενικότερα των καλλιτεχνών και των τραγουδιστών, όπως έχει δείξει η σύγχρονη ιστορία της νύχτας. Και ο τελευταίος που μίλησε για αυτόν, είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης, που από την ημέρα που άφησε την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, βρίσκεται μόνιμα στο άρμα του και δεν έχει σκεφτεί πότε κάτι άλλο. Αλήθεια! Σήμερα, εκτός από συνεργάτες, τους λες άνετα και οικογένεια.

Ενώ τα μπουζούκια συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά, ο φίλος μου ο Πέτρος, μας ταξίδεψε κανονικά χθες, που ήταν στη “Νύχτα στο Ρυθμό”, με την Ράνια Κωστάκη. Μετά την πάσα της Ράνια, για τα video clip του, κυρίως τα τελευταία, ότι το έχει βρει πάρα πολύ, αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε ο επιχειρηματίας-Αρχηγός Κώστας Μπερτάκης, όταν είχαν πρώτο ενώσει δυνάμεις, και η συμβουλή του αυτή, έχει γράψει στο μυαλό του. Έχει μείνει εκεί και θα μείνει για πάντα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είπε ο Πέτρος :

“Είμαι τυχερός, γιατί έχω συνεργάτες, που με αγαπάνε και τους αγαπάω πολύ. Είτε είναι ο παραγωγός μου Σπύρος Ποταμόπουλος, είτε είναι η Minos, είτε είναι ο Κώστας ο Μπερτάκης, που συνεργάζομαι στα νυχτερινά κέντρα. Ο Κώστας θυμάμαι μια μέρα, μπαίνει στο καμαρίνι, ήταν τη πρώτη σεζόν που κατέβηκα στην Αθήνα. Είχα βγάλει το “Ο έρωτας μου γίνε” το “Βάλε”, το “Αγκαλιά” και ετοιμαζόμουν για το “Κοριτσάκι” μου. Και μπαίνει μέσα και μου λεει.. Να ξέρεις, αν δεν πετύχεις εσύ, πρέπει να είσαι πολύ κουτός. Άλλο είπε, αλλά το λέω κουτός. Και καλά ότι πρέπει να κάνω κάτι πολύ κακό και φεύγει. Και λέω τώρα τι μου είπε. Το συζητήσαμε μετά από χρόνια και μου το εξήγησε. Γενικά όμως τον εμπιστεύομαι, γιατί ότι έχει κάνει μέχρι τώρα, έχει πάει πάρα πολύ καλά. Επίσης, και αυτός αγαπάει τους δικούς μου συνεργάτες, οπότε είναι σημαντικό να είμαστε όλοι αγαπημένοι, να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, να ακούει ο ένας τη γνώμη του άλλου. Και νομίζω πως αυτό είναι κάτι το οποίο πετυχαίνει στην δική μου ομάδα “.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.