Η απόλυτη ομάδα

Κυριάκος Παπαδόπουλος- Στέλιος Γαλείδης

Γκάλοπ. Στους δέκα, αν ερωτηθούν πόσοι γνωρίζουν την ομάδα, με την οποία, θα μπει στο γήπεδο, στις 5 Νοεμβρίου, το Icon Music Stage, νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πόσοι από τους δέκα, είναι σε θέση να αναφέρουν το όνομα των τραγουδιστών. Αν όχι και οι δέκα, οι οκτώ σίγουρα, θα πουν Δημάκη, Ζωιδάκη, Ιακώβου, Χατζόπουλο. Το διάβασαν στο Tsipas Blog.gr

Άλλη ερώτηση. Πόσοι από τους δέκα, θυμούνται τον επιχειρηματία της ΠΑΕ Icon Music Stage ; Τον θυμούνται τον Στέλιο Γαλείδη;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πως τον θυμούνται ; Ότι ήταν αδερφός σχεδόν του θρύλου, Γιώργου Ποζίδη. Καθόλου αδιάφορο αυτό. Έχει την σημασία του.

Τι άλλο θυμούνται ; Ότι έχει όνομα σοβαρό και υπολογίσιμο, στις μπίζνες παντός τύπου.

Είδαν στα social media, δημοσιευμένες φωτογραφίες, για το που ήταν το βράδυ του Σαββάτου και με ποιους; Είδαν. Διασκέδασε στον φίλο του Πάνο Κιάμο και αυτοί ήταν στην παρέα του. Ο γνωστός συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, το ανερχόμενο τραγουδιστικό αστέρι Γιάννης Χατζόπουλος. Ο ορισμός του έχω χίλιες φωνές. Στο ίδιο τραπέζι, και ο άνθρωπος που είναι παντού, Νικόλαος Ψυχίδης.

Η ομάδα, η λεγόμενη απόλυτη ομάδα. Δεν αγνοήθηκε στα μέσα επικοινωνίας. Επειδή βλέπουν, διακρίνουν, την στρατηγική του Στέλιου Γαλείδη, να χτίσει γέφυρες, να ανοίξει πόρτες, που θα τον βοηθήσουν, να πιάσει την κορυφή και στο πρωτάθλημα της νύχτας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.