Γαλείδης-Ρίζος βρήκαν την ομάδα του Icon

Στέλιος Γαλείδης- Στέλιος Ρίζος

Ανοίγει το ένα νυχτερινό κέντρο, ανοίγει το άλλο, ανοίγουν σχεδόν όλα. Αυτό είναι το σενάριο που παίζει μόνο, μετά τον αποκλεισμό της αρρώστιας covid στους εμβολιασμένους. Και πάνω στα μολύβια και τα κομπιουτεράκια, έπεσε και το Icon Music Stage, στη Θεσσαλονίκη, που ανήκει στον πολύ εξηγημένο και ανερχόμενο Στέλιο Γαλείδη.

Δεν υπάρχει πια το σενάριο, που υπήρχε, για το τι ομάδα θα βάλει, με ποιους θα κυνηγήσει όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Αυτό θα ξεκαθαριστεί τώρα, από το Tsipas Blog, το μέσο ενημέρωσης αυτό, που στη νύχτα λέγεται πράκτορας. Μυστικός πράκτορας. Που ενεργεί μυστικά και φέρει εις πέρας αποστολές. Ήταν αδύνατον να μην πέσει στην αντίληψη μας, και αυτό του Icon. Για το οποίο, έβαλε το χεράκι του, και τα δύο χεράκια του, ο πολύ έμπειρος και με πολλά χιλιόμετρα καλλιτεχνικός μάνατζερ, Στέλιος Ρίζος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λοιπόν. Θα μπει στο γήπεδο στις 5 Νοεμβρίου. Με Μάκη Δημάκη, Νίκο Ζωιδάκη, Μαρία Ιακώβου και σε ρόλο guest, τον μοναδικό Γιάννη Χατζόπουλο.

Ενώ συμπληρώνεται από τις πανέμορφες και ταλαντούχες : Γεωργία Γεωργιάδου, Έλενα Ιγνατογλου και την Άννα Σιδερίδου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.