Θα μιλήσει όταν και εκεί που πρέπει

Νίκος Βέρτης

Η είδηση είναι ότι δεν υπάρχει είδηση. Και επειδή πρόκειται για τέτοια είδηση, σε στέλνει στη σιωπή και στην περισυλλογή. Ο Νίκος Βέρτης, γιατί δεν εμφανίζεται πουθενά; Αρνείται την πραγματικότητα, όταν τον αφορά; Όχι! Η αποκωδικοποίηση της μεγάλης σιωπής του, δείχνει άνθρωπο με υψηλό δείκτη IQ, που μετρά και ζυγίζει το κάθε γράμμα στις λέξεις, που θα τις χρησιμοποιήσει, όμως, μόνο όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Και όχι σε συνεντεύξεις και μουσικές εμφανίσεις, σε κανάλια και ραδιόφωνα. Στο σπίτι του μόνο, το Yton.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την είδηση, το μόνο που σκέπτεται είναι η επόμενη μέρα της πανδημίας, που τότε θα μιλήσει πρώτος, αφού έχει το προβάδισμα, για πάρα πολλούς λόγους. Τίποτα άλλο. Υπ’ όψιν ο Βέρτης, ήταν με τον Τάκη Γιγουρτάκη, τον Κώστα Μπερτάκη και την Νατάσα Θεοδωρίδου, στη συνάντηση με την κυβέρνηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Μπερτάκης, Γιγουρτάκης, Βέρτης, Θεοδωρίδου προς κυβέρνηση : «Δεν θα αντέξουμε – Να βάλετε πλάτη» (ΦΩΤΟ)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.