Για locdown, η αγωνία, μέχρι πότε

Οπαδός είναι και έχει ανάγκη την κουβέντα, για πόσο θα διαρκέσει το ..Party. Καμιά γκόμενα δεν ξεκινάει στη ψύχρα από το σπίτι της. Η προετοιμασία κρατάει ώρες, τι θα φορέσει, κι αν αποφασίσει, πάλι θα δοκιμάσει 3-4 ρούχα, χτενίσματα και μακιγιάζ. Και στο locdown, μια από τα ίδια, ο άλλος έχει αγωνία. Και περιμένει να ακούσει κάτι, έστω όχι συγκεκριμένο, αλλά μια πρόβλεψη, ρε παιδί μου, να πάρει την κρυάδα του, τέλος πάντων ή να αρχίσει να αισθάνεται αισιόδοξα. Ένα από τα δυο. 

Τι θα κάνει η κυβέρνηση; Δεν είναι ερώτηση αυτή, και με το μπαρδόν. Ο καθένας από εμάς γνωρίζει, δηλαδή είναι σε θέση να αντιληφθεί τα σημάδια. Πως το ότι μπήκαμε στο 21 και ότι ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί, δεν σημαίνει και ότι θα ξεμπερδέψουμε έτσι απλά. Άρα, η ερώτηση είναι περιττή. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη φώτο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. O οποίος, λοιπόν, είπε για το παιχνίδι με το lockdown, το οποίο έχει ξεκινήσει πολλούς μήνες πριν και θα τελειώσει… πότε; Ανάλογα, με την πορεία των κρουσμάτων. Αν πάρουν την άνω βόλτα και πάλι-που το περιμένουμε- η κυβέρνηση, τότε θα κρατήσει τον αγώνας πολλές ακόμα μέρες. Αν μείνουν ως έχουν, λιγότερες μέρες. Κι αν πέσουν τα κρούσματα, τότε η κουβέντα για το παιχνίδι θα σφυρίξει νωρίτερα.

Προς το παρών, πάμε έως 18 Ιανουαρίου και βλέπουμε…

Διαβάστε επίσης : Kάνατε την μαλακία και θα πληρώσετε

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.