ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Δεν θα συνεργαστεί τελικά με Πάολα και Έναστρον ο Ν. Κουρκούλης- Σε συζήτηση με άλλον ο Ματσίκας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Δεν θα συνεργαστεί τελικά με Πάολα και Έναστρον ο Ν. Κουρκούλης- Σε συζήτηση με άλλον ο Ματσίκας

Ενώ σχεδόν όλοι έγραφαν (και συνεχίζουν) να γράφουν πως η Πάολα θα συνεργαστεί με τον Νίκο Κουρκούλη στο Έναστρον, ενόψει της χειμερινής σεζόν, σε άρθρο μου, στις 18 Ιουλίου, επισήμανα τα εξής:

“Δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το Tsipasblog.gr, πραγματικά μόνο η Πάολα είναι η σίγουρη επιλογή. Ταίρι δεν έχει βρει. Η αλήθεια είναι πως μίλησε -και- με Κουρκούλη ο Ματσίκας, αλλά παράλληλα κοιτάζει και αλλού”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Και να που επιβεβαιωθήκα. Το λέω διότι, σύμφωνα με την άκρως εμπιστευτική πηγή μου, “χάλασε” του Κουρκούλη στο άντρο του Κώστα Ματσίκα. Ο οποίος μαθαίνω ότι έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Κιάμο. Αποσκοπεί, δηλαδή, να του αποσπάσει το «ναι», ώστε να τον ενώσει για πρώτη φορά με την Πάολα στην ίδια πίστα. Αυτή του “Έναστρον”.

Δεν μου κάνει εντύπωση και πάλι. Από τις 8 Ιουλίου έχω αναφερθεί (και) σε αυτό το σενάριο. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Για να δούμε, αν θα τα καταφέρει, διότι δεν είναι και τόσο εύκολο. Αν, πάντως, τελικά, όντως μπει το νερό στο αυλάκι, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να γίνει ο απόλυτος «κυρίαρχος» στο τοπίο της Αθηναϊκής νύχτας. Όσον αφορά πάντοτε για τη σεζόν που έρχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.