O Γ. Tρουπής διευθυντής ειδήσεων – ενημέρωσης στην ΕΡΤ;

O Γ. Tρουπής διευθυντής ειδήσεων - ενημέρωσης στην ΕΡΤ;

Μπορεί οι προκηρύξεις για προέδρους ΕΡΤ και ΑΠΕ να δόθηκαν μόλις χθες στη δημοσιότητα με Ζούλα και Γαμπρίτσο να διεκδικούν τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντας Συμβούλου της δημόσιας τηλεόρασης αλλά ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει τα πρώτα ονόματα που θα περάσουν το κατώφλι του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, το όνομα του Γιάννη Τρουπή έχει ακουστεί για τη θέση του Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οσον αφορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21.00 το όνομα που παίζει πολύ είναι αυτό της Κατερίνας Παναγοπούλου, το νέο πουλέν του STAR, που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου στο κανάλι. 

Το απογευματινό δελτίο πιθανότατα θα αναλάβει η Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ενώ στην Αγία Παρασκευή φαίνεται πως μετακομίζει και ο Αντώνης Φουρλής, ο οποίος είχε μακριά θητεία στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ο δημοσιογράφος είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την πρωινή ζώνη έχοντας στο πλευρό του μια γυναικεία παρουσία, η οποία αναζητάται.
– πηγή: tinasmess

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.