Αποκλειστικά πλάνα : Η πρώτη “προπόνηση” του Αδαμαντίδη στο “γήπεδο” του Σπυρίδωνα

Αποκλειστικά πλάνα : Η πρώτη "προπόνηση" του Αδαμαντίδη στο "γήπεδο" του Σπυρίδωνα

Ζήτω ο Θέμης Αδαμαντίδης. Έτσι ξεκινώ το γραφτό, γι΄αυτόν που από τις 19 Νοεμβρίου, στον Εμπατή-North του Νίκου Σπυρίδωνα, θα τον δούμε και πάλι οδηγητή και καθοδηγητή και δάσκαλο και υπόδειγμα. Κολοσσός ο Αδαμαντίδης, έκανε τον κύκλο του και ξαναγύρισε στον Σπυρίδωνα, σε μια επιστροφή για ταινία, όπως έγραψε το tsipasblog.gr.

Ακούγοντας την καρδιά του και όχι τον ήχο από τα χρήματα, που μέχρι και συνέταιροι του ζήτησε επιχειρηματίας-βουνό της αθηναικής νύχτας να γίνουν, προτίμησε τον Εμπατή, στο οποίο έγινε για πρώτη φορά πρωταθλητής, όχι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Στο Εμπατή έγραψε Ιστορία. Προσωπική Ιστορία. Προσωπικό του ζήτημα. Ο πανευτυχής Σπυρίδωνας δείχνει πανέτοιμος να σταθεί αντάξιος του Αδαμαντίδη. Οι ουρανοί του έστειλαν το πεσκέσι. Το μονάκριβο δώρο. Και σε καμία περίπτωση, δεν θα το αφήσει να πάει χαμένο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καλά δεν αρκεί μόνο η επιστροφή του Αδαμαντίδη στον Σπυρίδωνα. Για να ξανάρθει το πρωτάθλημα, όλα γίνονται με την προπόνηση. Δουλεύεις, δουλεύεις, δουλεύεις στην προπόνηση, και κάποια στιγμή το απίθανο βγαίνει μόνο του. Γίνεται ινδιάνικα. Μαγικά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.