Αποκαλυπτικό-Πάολα : Η ακύρωση της Θεσσαλονίκης, ο Ρέμος, ο Ποζίδης και η «πολιορκία» του Μαρασούλη

Αποκαλυπτικό-Πάολα : Η ακύρωση της Θεσσαλονίκης, ο Ρέμος, ο Ποζίδης και η «πολιορκία» του Μαρασούλη

Τα πάντα είναι ρευστά, τα πάντα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, ακόμη και συμφωνίες που φαινομενικά είχαν τελειώσει και είχαν δοθεί χέρια, με αποτέλεσμα η νυχτερινή ζωή να θυμίζει «κινούμενη άμμο». Στο παρασκήνιο εξελίσσονται έντονες διεργασίες ενόψει του χειμώνα που έρχεται και στόχος όλων είναι να κερδίσουν όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tsipasblog.gr, η Πάολα δεν θα ξεκινήσει τη σεζόν τελικά από την Θεσσαλονίκη και την Πύλη Αξιού. Θυμίζω ότι, βάσει της πρώτης συμφωνίας, που είχε φέρει στο “φως” το tsipasblog.gr, θα έκανε πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, έχοντας στο πλευρό της τον Νίκο Κουρκούλη. Ωστόσο, μαθαίνω πως ξαφνικά το σχήμα “παγώνει” για να ξεκινήσει ο Ρέμος. Ο οποίος, ούτως ή άλλως, θα έκανε από τη Π.Α “ποδαρικό” στη σεζόν, αλλά αργότερα. Όταν θα είχαν ολοκληρωθεί οι εμφανίσεις της Πάολα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να που τα δεδομένα άλλαξαν, αλλά δεν συνδέονται με τον θάνατο του Γιώργου Ποζίδη, όπως γράφτηκε σε μέσο ενημέρωσης. Άλλη είναι η αιτία και έχει να κάνει με το μη συγχρονισμό των ημερομηνιών.

Να διευκρινίσω και κάτι άλλο. Γράφτηκε από την Τίνα Μεσσαροπούλου στο site της, το tinasmess.gr, πως ο Ηλίας Μοροσούλης συμφώνησε με την Πάολα, την Δέσποινα Βανδή και την Πέγκυ Ζήνα, για να συνυπάρξουν σε ένα από τα νυχτερινά κέντρα που διατηρεί στη Ιερά Οδό, το “Φως” συγκεκριμένα.

Το δικό μου ρεπορτάζ αναφέρει πως στην περίπτωση της πρώτης τραγουδίστριας, ναι με την πολιορκεί ο Μαρασούλης, αλλά πολύ δύσκολα θα βγει ο πολυπόθητος λευκός καπνός. Και αυτό, διότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Κώστας Ματσίκας (Έναστρον), ο οποίος την «κλείδωσε», αμέσως μετά το αιφνιδιαστικό διαζύγιο με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.