Apla Pagrati με …εκπληξεις

Υπενθυμίζω. Ο Τσίπας έλεγε ότι έχουμε πολλά να δούμε μπροστά μας, από τον Μιχάλη Λαγουδάκο. Μ’ άλλα λόγια, πως θα επιχειρήσει τα επιχειρημτικά κυβικά του, να τα μεγαλώσει, στον νυχτερινό πλανήτη της Αθήνας.. Και άλλα τέτοια, διόλου γραφικά και φαιδρά. Δόξα σοι ο Θεός, έχουμε επαφή με την πραγματικότητα. Ο κοσμάκης το πληροφορήθηκε πως το Σιδεράδικο club, που δέσπόζε στο Παγκράτι και χάρίζε άφθονη διασκέδαση, πέρασε υπό τον έλεγχο του. Θα το μετατρέψει σε “Απλά”, θα ανοίξει τις πόρτες του στις 6 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή. Και είναι κάτι που πολλοί το περιμένουν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Να περιμένετε και αυτό. Τι έγινε ;Κυριακές από νωρίς στις 10 live. Με Στέλιο Λεγάκη και Νίνα Σπανού! Είναι η η πρώην Αθηνά Μάλλια, από την Πάτρα, που έρχεται για μεγάλα πράγματα, και όλα τα άλλαξε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "AR PagraÈi Στέλιος λεγάκης Νίνα Σπανού 8/10 21:00 AT Τηλέφωνο κρατήσεων: 6986128291 Οδός: Υμηττού 128, Αθήνα"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.