Ο αγώνας που στο τέλος σε δικαιώνει

Να ξέρουμε τι λέμε. Τελείωσε η εποχή που με τα ψέματα ή ανακρίβειες ξεγελούσαμε τον «θεατή». Κατακτούσαμε τίτλους, έναν στόχο, γινόμασταν παράγοντες. Αυτό λέει το Τσίπας Μπλοκ. Σήμερα δεν πας πουθένα, καλύτερα να μην βγεις από το σπίτι σου, χωρίς δουλειά. Ποια δουλειά; Η σκληρή. Η δουλειά του να αγωνίζομαι, όχι να τα παρατάς, ακόμη και να μην “πηγαίνει” τίποτα καλά, παντού με εμπόδια και με λακούβες να είναι ο δρόμος μου. Είναι ανάγκη να συνεχίζεις να αγωνίζεται και να πιστέυεις στο όνειρο σου. Σημασία έχει η επιμονή.

Η κουβέντα για την Ηλιάννα Ζέρβα. Σαν έξυπνη που είναι, στο πιτς φυτίλι το πήρε χαμπάρι πως πρέπει να εφαρμόσει νέα κόλπα στο νέο τοπίο. Και έκανε στροφή στο youtube και το tiktok. Με την ιδέα, καλύτερα να κάνω διασκευή σε τραγουδίστρια με ιστορία και αξία, θα μου είναι πιο εύκολο.. Σα να το είδε το όνειρο, έβγαλε ένα, έβγαλε δύο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και της έκατσε το “Μπαμ” Με το «Μην ανάβεις το φως», το οποίο είναι σε μουσική του Νίκου Βασιλοπούλου και στίχους του Τάκη Λιβανού, έχοντας καταφέρει να σημειώσει εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες βίντεο σε λίγες μόνο μέρες που έχει κυκλοφορίσει.

Κι άντε και βρήκες τον Δούρειο Ίππο! Ποια θα είναι η συνέχεια του έργου; Να σου χτυπήσουν την πόρτα οι μεγάλο. Να δεις κατάφατσα τη στιγμή που είχες ονειρευτεί για χρόνια. Αυτό συνέβη στην Ηλιάννα Ζέρβα. Έτσι υπέγραψε στη Sony Music, στη δισκογραφική εταιρεία που τόσο μεγάλη ιστορία έχει γράψει στο ελληνικό τραγούδι και συνέχιζει να γράφει.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, μελετάει και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ξανθά μαλλιά, χαμογελάει και κείμενο

Με την ευκαιρία. Και λογικό, πλέον όλα τα μάτια να έχουν στραφεί επάνω της. Όμως η μαγκιά είναι να την είχες προσέξει από πριν. Να ήσουν στους πρώτους, που της παραχωρήσει την ευκαιρία. Το έκανε ο Μιχάλης Λαγουδάκος. Αυτός ο επιχειρηματίας. Και για αυτό στο μαγαζί του (στα κεντρικά, Απλά Τρούμπα) βρέθηκε η πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, αμέσως μετά την μεγάλη μεταγραφή στη Sony. Λέει πολλά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.