Απέργης στο Tsipas Radio: «Είμαι υπέρ του να με αναλάβει επιχειρηματίας – Αρκεί να τα βρούμε!»

Νίκος Απέργης

Συνέντευξη για όλους και όλα, παραχώρησε στο Tsipas Radio και στην εκπομπή του Ηλία Τσίπα, ο ένας από τους πιο εξελίξιμους τα τελευταία τρία χρόνια Έλληνες τραγουδιστές, που είναι ο Νίκος Απέργης.

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της :

Ερωτηθείς για το πως περνάει την ημέρα του, εν καιρώ καραντίνας,
απάντησε: « Ναι, μπορεί να μην τραγουδάω, αλλά όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι, που είναι η σύνθεση κομματιών, είμαι ενεργός. Γιατί άμα δεν κάνεις και τίποτα, μένεις πίσω».

Αναφορικά με το αν τον φοβίζει, ότι στην επόμενη μέρα, το οικοδόμημα που έχει χτίσει, μπορεί να παρουσιάσει ρωγμές, σημείωσε: «Όλους τους καλλιτέχνες τους φοβίζει αυτή η σκέψη. Εμείς, έτσι και αλλιώς, έχουμε τις ανασφάλειες μας και όλα καλά να πηγαίνουν τα πράγματα».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Πόσο μάλλον τώρα, που υπάρχει αυτός ο ιός και μας έχει αναστατώσει όλους. Ε, οι ανασφάλειες, γίνονται ακόμη μεγαλύτερες. ‘Οποίος δεν το παραδεχτεί, είναι ψεύτης », επισήμανε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για το αν νιώθει ότι πλέον έχει γερά θεμέλια, ο κ. Απέργης ανέφερε: «Το νιώθω. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά τα δύο-τρία τελευταία με τους συνεργάτες μου. Τα live μας, τα τραγούδια μας, πάνε αρκετά καλά».

Επεσήμανε, ωστόσο, πως «Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Να, θα περάσει ένας χρόνος, χωρίς να δουλέψουμε. Στο διάστημα αυτό, ο κόσμος θα ακούει, θα ξανακούει τα τραγούδια. Αλλά, κάποια στιγμή, λογικά, θα τα βαρεθεί. Για αυτό, πρέπει να βγάλεις καινούργια πράγματα, από Πάσχα και μετά, όταν υποτίθεται ότι θα ξανανοίξει λίγο η δουλειά», τόνισε ο ίδιος.

Αναφορικά με το αν είναι δυνατόν να αναδειχθούν νέα προϊόντα στη τρέχουσα πολύ δύσκολη φάση, δήλωσε: «Πάντα υπάρχει χώρος για νέες αφίξεις. Ναι, και τώρα, μπορεί να γίνει. Και σε αυτό, συνυπολόγισε και το ίντερνετ, που βοηθάει».

Για το αν έχει αναθεωρήσει σε …ήθη και …πρακτικές, σε σχέση με το παρελθόν, ανέφερε: «Εννοείται! Αυτό ήταν γενικά ένα χαστούκι, στο πως σκέφτονται οι άνθρωποι. Γιατί πολλές φορές παραμελούμε την υγεία μας, το οποίο το έκανα και εγώ τα τελευταία χρόνια. Και τον εαυτό μου αμέλησα, δεν γυμναζόμουν όσο έπρεπε. Λίγα παραπάνω κιλά πήρα, δεν πρόσεξα, αγχωνόμουν πολύ. Θέλουν προσοχή κάποια πράματα. Όλη η αυτή η κατάσταση, σε βάζει να σκεφτείς, ό,τι μήπως πρέπει να προσέξω πρώτα την υγεία μου και μετά όλα τα άλλα… ».

Όταν ρωτήθηκε για την νύκτα και την επόμενη μέρα της, το πότε μπορεί να έρθει, απάντησε «Νομίζω καλοκαίρι. Θα ανοίξει δειλά δειλά η δουλειά μας. Βέβαια, όχι βουρ στο πατσά. Πάλι με μέτρα, εγώ πιστεύω θα είναι, αλλά θα είναι καλύτερα από πέρυσι».

Σε συνέχεια της παραπάνω ερώτησης, για το αν συμφωνεί με αυτό λένε πολλοί, ότι δηλαδή στο αύριο θα γίνει το “ξεκαθάρισμα”, εξέφρασε αντίθετη άποψη, σημειώνοντας, μάλιστα, πως «Εγώ νομίζω πω θα γίνουν τα πράγματα, όπως ήταν και πριν. Αν θυμάστε, το ίδιο είχαν πει και με την κρίση. Ότι θα γίνει το ξεκαθάρισμα, πράγμα που δεν έγινε. Σίγουρα, πάντως, όποιος βγάζει καλό υλικό, θα ανεβαίνει.».

Ερωτηθείς αν συμφωνεί ή διαφωνεί μα τα μέτρα της κυβέρνησης, ο Νίκος Απέργης τόνισε ότι «Είμαι υπέρ των μέτρων, τα οποία, όμως, ίσως έπρεπε να παρθούν λιγάκι πιο νωρίς. Για να μην φτάναμε σε αυτό που που έχουμε σήμερα, με 3 χιλιάδες κρούσματα την ημέρα. Είμαι, επίσης, υπέρ, να επιβαλλόντουσαν αυστηρότερα μέτρα, για λιγότερο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει, πως θα έπρεπε να κλείνανε όλα, ώστε να ανοίγανε κι όλα, βέβαια σιγά σιγά».

Σε ερώτηση για το αν θα τον δούμε σε μπουζούκια. Τόνισε ότι μπορεί, δεν αποκλείεται. Εγώ, γενικά, την έχω βρει, στο συγκεκριμένο που κάνω στα live club. Από κει και πέρα, όμως, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Πριν κλείσουν τα μαγαζιά, είχα συζητήσει και είχα συμφωνήσει να βρισκόμουν σε μεγάλη πίστα, μαζί με κάποιο μεγάλο καλλιτέχνη.

Επιπλέον, σημείωσε ότι δεν θεωρεί εξέλιξη να πάει σε κάποια μεγάλη πίστα. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει να κάνει αν αντιπροσωπεύει αυτό που σου αρέσει.

Προς την ολοκλήρωση της κουβέντας, ο Νίκος Απέργης, απαντώντας σε ερώτημα για το αν θα δεχόταν να τον αναλάβει κάποιος από τους μεγάλους επιχειρηματίας της αθηναικής νύχτας, τόνισε ότι «Εννοείται, μέσα είμαι. Βέβαια, με την βασική προϋπόθεση ότι οι απόψεις μας θα συμβάδιζαν».

Ακούστε και το ηχητικό απόσπασμα :

Διαβάστε επίσης : Πανταζής στο Tsipas Radio : «Υπάρχει φως, δεν θα μας τελειώσει έτσι, όλο αυτό»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.