«Τα χρήματα του κόσμου, δεν τα έκανα αλκοόλια, ναρκωτικά-Αλλά τραγούδια»

Νίκος Ρωμανός

Οι αλήθειες του Νίκου Ρωμανού στο Tsipas Radio!

Το να είσαι αυθεντικός σήμερα, που ελάχιστα πράγματα γύρω σου είναι γνήσια και αληθινά, είναι πράγμα δύσκολο. Πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ, για να βρεις για τις εξαιρέσεις. Όπου αν το κάνεις, θα δεις ότι στην κατηγορία αυτή, των τελευταίων Μοϊκανών, σαφέστατα και δικαιωματικά ανήκει ο αυτόνομος και πολύ κατάλληλος πια, για να τον αναλάβει κάποιος από τους μεγάλους άρχοντες του παιχνιδιού της νύχτας, τραγουδιστής, Νίκος Ρωμανός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα παραπάνω συμπεράσματα, επιβεβαιώθηκαν χθες το βράδυ, με την επικοινωνία του με το Tsipas Radio. Η οποία, από την αρχή της, μπήκε στη βάση ότι «δεν πρόκειται για μια συνέντευξη του τραγουδιστή Ρωμανού στον δημοσιογράφο Τσίπα», αλλά για «μια φιλική κουβέντα μεταξύ Νίκου και Ηλία».

Σε αυτό το πιο χαλαρό και ανθρώπινο μονοπάτι, ο Νίκος, μίλησε με αλήθειες, βγαλμένες μέσα από τα βάθη της καρδιάς του. Όπως ότι «Ποτέ, μέχρι σήμερα, δεν έχω κοροϊδέψει τον κόσμο, που με ακολούθησε. Τα χρήματα του, δεν τα έκανα ούτε μπαρ, ούτε αλκοόλια, ούτε γκομενιλίκια, ούτε ναρκωτικά…Aλλά τραγούδια».

Ακούστε όλη την τηλεφωνική επικοινωνία Νίκου Ρωμανού-Ηλία Τσίπα :

Διαβάστε επίσης : Απέργης στο Tsipas Radio: «Είμαι υπέρ του να με αναλάβει επιχειρηματίας – Αρκεί να τα βρούμε!»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.