Απάντηση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. στον Νίκο Χαρδαλιά

Δελτίο Τύπου :

Κύριε Περιφερειάρχη,
Μετά λύπης μου ενημερώθηκα και διάβασα για το συκοφαντικό δελτίο τύπου – ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής που αφορά στο πρόσωπο μου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως μετά λύπης μου ενημερώθηκα και για την τοποθέτηση παράνομων αφισών που κάποιοι τοποθέτησαν με αποτυπωμένη τη μακέτα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού με θέμα το επικείμενο νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών. Μια μακέτα που κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο και που μπορεί ο οποιοσδήποτε να κατεβάσει και να αντιγράψει.

Να σας ξεκαθαρίσω ότι ούτε εγώ προσωπικά , ούτε ο ΛΑ.Ο.Σ. και ούτε η παράταξη ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ δεν τυπώσαμε και δεν τοποθετήσαμε καμία παράνομη αφίσα.

Η προβοκάτσια δεν έχει όρια.

Μου προκαλεί εντύπωση πως όταν διαπιστώσατε την συγκεκριμένη παράνομη και καταδικαστέα και από εμάς πράξη αντί να μας καλέσετε είτε με επιστολή σας είτε τηλεφωνικά όπως έχετε κάνει άλλωστε για αλλά ζητήματα για εξηγήσεις ή πληροφορίες αυτό που κάνατε ήταν η σπίλωση του ονόματος μου, της παράταξης ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και του πολιτικού κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ στην οποία και είμαι πρόεδρος.

Σας καλώ όπως αποκαταστήσετε άμεσα την αλήθεια!

Φίλιππος Καμπούρης
Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.
Επικεφαλής ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.