Κάτι καλό γίνεται εδώ

Ο Νίκος Ρωμανός ξεκίνησε την αντεπίθεση και πείθει. Δες δραστηριότητα που έχει στα social media. Ούτε στους πολιτικούς, βουλευτές και στελέχη μμε δεν την βλέπεις τόσο συχνή. Τόση δυνατή. Το πήρε απόφαση ρε παιδί μου. Πάμε να τους τρελάνουμε, το χω πάρει απόφαση. Το έχει πάρει και η ομάδα μου. Ναι, το κακό έχει παραγίνει, με τα κριτήρια που αποφασίζει το τραγουδιστικό σύστημα, και στον κάθε πουθενά, δίνει να πάρει τα κεντρικά πόστα. Αλλά αυτό δεν αποτελεί μέγα έκπληξη, δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Αλλού είναι το ζήτημα. Ότι θα πάει κόντρα σε αυτό το σύστημα. Το ύπουλο σύστημα. Αρκετά καλά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Εμφανίσεις παντού και sold out.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "OPERA MUSICAREA AREA MUSIC NIKOC ΡΩΜΑΝΟς ΓΙΩΤΑ ΡΕΓΓΙΝΑ ΣΑΚΗΣ ΚΑΝΤΑΣ ΕΛΕΝΑ ΙΓΝΑΤΟΓΛΟΥ"

Και νέο τραγούδι, έρχεται. Το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Έλα που όμως πολύ παίζει στα social media, με τα σχετικά αποσπάσματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάρτε γεύση ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.