Αντίδραση ετοιμάζουν οι ..μικρότεροι στους αμιγώς «νυχτερινούς»!

Στην εποχή του μεγάλου ξεσηκωμού, του κορονοϊού, κι ας μη φαίνεται, αλλά τα πράγματα δεν μένουν στατικά. Εξελίσσονται συνεχώς σε διάφορες πτυχές της κοινής ζωής, απρόσμενες πολλές φορές. Άλλαζαν οι ίδιες οι σχέσεις των ανθρώπων.

Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων, που έχουν άδεια για αυτόν τον τίτλο, όταν βεβαιώθηκαν ότι η πανδημία ήρθε για να μείνει. Όταν είδαν κυρίως ότι ενώ αυτοί, όχι απλώς κατέβασαν ταχύτητα, αλλά έβαλαν τελείως νεκρά, υπήρχαν άλλοι, που δεν έκαναν το ίδιο, αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν τη δράση τους, με τις εξής δύο κινήσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρώτον, ζωντάνεψαν το σύλλογο τους, με συμμετοχές και συνελεύσεις, από τα οποία «βγήκε» το προεδρείο και οι στενοί του συνεργάτες.

Δεύτερον, συναντήθηκαν με την κυβέρνηση και της έθεσαν στο τραπέζι, έναν θέμα, που προϋπήρχε από παλιά. Ότι δηλαδή ο καθένας πρέπει να παραμείνει στο είδος του. Αυτό αφορούσε τα μικρότερα μαγαζιά, καφέ, μπαρ, ελληνάδικα, κλαμπάκια, φαγάδικα, που δεν είχαν άδεια λειτουργείας νυχτερινού κέντρου, αλλά λειτουργούσαν ως έτσι. Κάνοντας live μουσικές βραδιές, με πολυμελές σχήμα και «κρατώντας» το μέχρι το πρωί. Και επειδή ακούστηκε ότι θα «κυνηγηθούν» από τους αμιγώς νυχτερινούς, στη τελευταία συνάντηση των δεύτερων, όπως γράφτηκε από το tsipasblog.gr και συμφωνεί και ο Χρήστος Μενιδιατης, λέγανε μεταξύ τους : «Να συνεχιστούν οι μουσικές βραδιές, λόγω ότι δίνουν ψωμί σε πολύ κόσμο, αλλά με συγκεκριμένο χρονικό όριο ως προς το ωράριο».

Το ζήτημα είναι εξαιρετικά λεπτό και φέρνει σε δύσκολη θέση τα μικρότερα μαγαζιά. Τα οποία, όπως μαθαίνει το tsipasblog.gr, ετοιμάζονται να αντιδράσουν, να περάσουν τη «γραμμή» τους, να πουν πως οι άλλοι έχουν άδικο, με το να «φτιάξουν» το δικό τους σωματείο.

Διαβάστε επίσης : Απόψε στις 21.00, Βασίλης Δήμας-Γωγώ Τσαμπά έρχονται στο Tsipas Radio

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.