Αντί για Posidonio…Baraonda!

Τόλης Βοσκόπουλος

Ενώ οι περισσότεροι περίμεναν πως θα τον δούμε στο Posidonio, άλλο θα είναι τελικά το νυχτερινό κέντρο, που θα φιλοξενήσει τις εμφανίσεις του τραγουδιστή, που έχει καθιερωθεί ως “Πρίγκιπας”, έχει γράψει ιστορία είναι και μακράν ο πιο εμπορικός. 

Αναφερόμαστε, φυσικά, στον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο. Ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, από τις 11 Φεβρουαρίου, ξεκινάει στο Baraonda Music Hall, που βρισκόταν και πέρυσι. Στο μαγαζί του Βλάση Σταθοκωστόπουλου, θα μας συντροφεύει μουσικά μια φορά τη βδομάδα. Κάθε Τετάρτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο Baraonda θα εμφανίζεται και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ένας τραγουδιστής με πλούσια μουσικά βιώματα ο οποίος εκτός των άλλων, θα μας θυμίσει και μεγάλες επιτυχίες του αείμνηστου πατέρα του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Μαζί τους και η Χρυσανθεμίς, μια νέα, χαρισματική ερμηνεύτρια με υπέροχη φωνή και εξαιρετική παρουσία.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης. Στο κλαρίνο ο μοναδικός Θανάσης Βασιλόπουλος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.