Άνοιγμα του παλιού σπιτιού του “Χαράματος”- Πάει, τελικά, για του χρόνου- Αυτός είναι ο λόγος

Το παλιό σπίτι του θερινού Χαράματος, λένε, είναι πιθανόν να ανοίξει αυτό το καλοκαίρι. Ποιος το λέει αυτό; Οι πηγές, οι καλά ενημερωμένες του Tsipas Blog. Πρώτα τις τσεκάραμε. Σίγουρα.

Στο επίμαχο ρεπορτάζ, όμως, ξεκαθαρίσουμε πως το σενάριο θα γίνει ταινία, αρκεί απαραίτητα να τρέξουν κάποιες προϋποθέσεις. Η πιο σημαντική, η περισσότερο από όλες, είναι η παντοδύναμη μπλε κυβέρνηση, να επιτρέψει να ανοίξει η νύχτα και να δουλέψει έτσι όπως πρέπει. Θα το κάνει ; Μάλλον ναι, για το άνοιγμα, ερωτηματικό τεράστιο για τα μέτρα που θα το συνοδέψουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οπότε τι δημιουργεί αυτό ; Αβεβαιότητα και διστακτικότητα στην αγορά της νύχτας, σε όλους σχεδόν τους παίκτες της, που θέλουν να “χώσουν” χρήμα, αλλά πρώτα θα περιμένουν να «τελειώσει» όλο αυτό. Και αυτό, θα γίνει σίγουρα την επόμενη χρονιά, θα έχουμε ξεμπερδέψει οριστικά, και τότε, θα είναι πανέτοιμοι να συνεχίσουν.

Μια περίπτωση τέτοια. Της εισαγωγής. Η θέληση, από όλους τους εμπλεκόμενους, είναι μεγάλη, για φέτος κιόλας, αλλά για τους λόγους που αναλύω πάνω, συνεπώς τα σχέδια θα πάνε για του χρόνου. Κατά μεγάλη πιθανότητα, στη νέα πληροφόρηση, που μόλις δέχτηκα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.