Για αυτοκτονία ήταν ο Κομπότης

Ο Ιωνικός πρωταθλητής στην Β’ εθνική, που κι αυτή τη λένε super league, και την προσεχή σαιζόν θα είναι στη μεγάλη κατηγορία. Στη μεγάλη super league, στη θέση της Λάρισας που υποβιβάστηκε.

”Με φάγανε μπαμπέσικα… ” λέει στους δικούς του ο γνωστός Γιάννης Κομπότης, φιγούρα ιστορική του Λεβαδειακού και του πρωταθλήματος. Είναι σίγουρος ότι τον στήσαμε, με συνέπεια να του στερήσουν την άνοδο. Να ευνοηθεί ο Ιωνικός, για την άνοδο του οποίου έβαλαν βρώμικα το χέρι του γνωστές δυνάμεις του παρασκηνίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τόσο πολύ κατάκαρδα το πήρε ο με ειδικές σχέσεις με τον Αλαφούζο (φώτο) επιχειρηματίας που έφτασε μέχρι αυτοκτονίας. Λέμε τώρα, για να τονίσουμε την πίκρα του ανθρώπου

Δεν ρίχνει, λοιπόν, τις ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του ο Κομπότης. Κάποτε, σύμφωνα με ένα αστικό μύθο, είχε πει στους παίκτες πως αν δεν παίρνετε τα ματς που είναι στα μέτρα σας, για να ζήσετε θα χρειαστεί να ψήνετε σουβλάκια στη Λιβαδειά. Αστείο.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.