Άνεργος, εντελώς αποτυχημένος, για τα μάτια του κόσμου, ο Γεωργιανός- Πιθανόν Μαφιόζος, που φάγανε στο Μοσχάτο, μπροστά στην κόρη του

Όλοι ασχολούνται με τον μαφιόζικη εκτέλεση 41χρονου Γεωργιανού, μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της γυναίκας του, το Σάββατο το βράδυ. Τραγική και σκληρή εικόνα. Ο έτσι και ο αλλιώς. Πιθανόν η φυσιογνωμία, πρόσωπο δοκιμασμένο και αξιοσέβαστο, ικανός και αυτοδημιούργητος, για όσους τον ήξεραν.

Το τελευταίο που αποκαλύφθηκε, είναι πως ήταν μια σκοτεινή και απόμακρη προσωπικότητα, που απέφευγε τις κοινωνικές επαφές μαζί τους. Βρισκόταν αρκετές ώρες στο σπίτι, ενώ αρκετές φορές τον άκουγαν να μιλάει στο τηλέφωνο στο μπαλκόνι στα Γεωργιανά. Μάλιστα, αρκετοί άνθρωποι επισκέπτονταν το σπίτι του. Σαν να λένε οι γείτονες, πως ήταν μαφιόζος. Πως συνεργαζόταν με τους γκάγκστερς την Γεωργιανής μαφίας. Που είναι το περίεργο; Καμία σχέση με άτομο φωτεινό, καμία σχέση με όλα στο φως, τα νταραβέρια που είχε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι ιστορία της πλάκας η παντρειά με την μαφία, με την αβάντα της οποίας, μπορεί για κάποιο διάστημα να κονομήσεις, όμως τα κοντράτα δεν υπογράφονται σε συμβολαιογραφεία. Αλλάζουν οι όροι, το παιχνίδι έρχεται τούμπα, από τη μια στιγμή στην άλλη. Όταν αυτοί δέσουν στο μυαλό τους, πως δεν μπορούν πια να ποντάρουν σε σένα, τα οργανωμένα του συμφέροντα, έχουν ζημιά, από την παρουσία σου.

Άλλο είναι το ερώτημα, το αδιευκρίνιστο, που αξίζει τον κόπο να το βάλεις στο κάδρο. Είναι ότι πώς έβρισκε τα χρήματα να ζει στη χώρα μας, αφού δεν είχε δουλειά, αφού δήλωνε άνεργος. Καθόλου Άλλο αυτό. Όπως υπάρχουν πολύ τέτοιοι, μπασμένοι σε τέτοιες δουλειές. Που σημαίνει πως είναι εντελώς αποτυχημένοι, για τα μάτια του κόσμου, που σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή, μπορεί να τους φάνε.

Τι είπε η σύντροφος του

Μέχρι αργά χθες το βράδυ οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών συνομιλούσαν με τη σύντροφο του δολοφονηθέντος Γεωργιανού σε μια προσπάθεια να σχηματίσουν το παζλ της ζωής του 42χρονου για να φθάσουν στα άτομα που ήθελαν να τον «φάνε». Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, τους είπε οτι ειναι χωρισμένη, το θύμα ήταν σύντροφος της, τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Ελλάδα και ήταν άνεργος.

Αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί είναι πώς βιοποριζόταν το ζευγάρι και αν η εκτέλεση του έχει να κάνει με προσωπικά κίνητρα ή άλλες διαφορές που προέρχονται από δραστηριότητες που είχε ο ίδιος και πιθανον εκείνη δεν γνώριζε. Για το σκηνικό είπε πως εκείνη την ώρα, επέστρεφαν στο σπίτι τους με το 5χρονο παιδί, από επίσκεψη σε φιλικό σπίτι. Μάλιστα, μια φίλη τους, τους άφησε στη είσοδο του της πολυκατοικίας της οδού Ταξιαρχών και τη στιγμή που πήγαν να μπουν, ο πιστολέρο που είχε στήσει καρτέρι πετάχτηκε μπροστά τους και τον εκτέλεσε.

Διαβάστε ακόμα: Στους πονηρούς, βαριά «καμπάνα»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.