Επανασύνδεση σαν ταινία

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, που είχαν χωρίσει, τα ξαναβρήκαν. Έτσι, το σοκ που προκάλεσε ο χωρισμός τους, πέφτει στη σκιά ενός άλλου σοκ… Οι δύο αστέρες, του επιχειρείν και του αθλητισμού. Και κατ’ επέκταση της διασημότητας και της επαγγελματικής επιτυχίας, συμφώνησαν ότι θα ήταν καλύτερο για τους δυο, να είναι μαζί, παρά να είναι χώρια…

Κανένα σοκ. Καμία έκπληξη. Τα πολλά on και off, είναι μέσα στο σενάριο της διαπροσωπικής τους ζωής. Ακριβώς! Τα παιδιά γύρισαν σε υπερπαραγωγή, τη συνέχεια του έρωτα τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μήπως το ρεπορτάζ αφορά το σενάριο της ταινίας τους κι όχι την πραγματικότητα της ίδιας τους της ζωής;

Όχι, δεν είναι. Αλήθεια είναι. Τι ακριβώς είναι η αλήθεια; Για την Πρωτοχρονιά, η Κατερίνα πήγε μαζί με την μαμά του Δημήτρη, να τον βρει στο χλιδάτο Άμπου Ντάμπι. Καμία σχέση δεν έχει με το Ντουμπάι, όπως άστοχα γράφουν σχεδόν όλα τα σουμπίστικα site.

Να προχωρήσουμε στα βαθιά νερά. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του, στην κηδεία του παππού της. Ε, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, πατήθηκε το κουμπί της επανασύνδεσης. Αυτή είναι η αλήθεια.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.