Στους πονηρούς, βαριά «καμπάνα»

To Τσίπας Μπλοκ έγραψε στη Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, και δεν το παίζω πονηρός ή προφήτης, ότι έρχεται, είναι στο δρόμο, η νύχτα των πονηρών! Η καλύτερη ευκαιρία να γεμίσουν τις τσέπες τους, οι πονηροί. Παίζοντας άσχημα με την υπομονή των σωστών και πικραμένων υπολοίπων, και νομίζοντας ότι θα κοροϊδέψουν το κράτος, ότι δεν θα υπάρξουν κυρώσεις. Που κολλάει αυτό;

Aναστάτωση επικράτησε στο Μπουρνάζι, όταν λίγο μετά τις 2:30 κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Αστυνομία ότι σε γνωστό μαγαζί έπαιζε κανονικά μουσική και πήγαινε κανονικά κόσμος, παρά τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο μεσημβρινό δελτίου του MEGA, μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού κλείδωσαν τις πόρτες για να μην μπουν μέσα. Έπειτα από διαπραγματεύσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εισέλθουν στο χώρο, όπου υπήρχαν τουλάχιστον 400 άτομα.

Μάλιστα, κατά τη βεβαίωση των παραβάσεων επικράτησε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί διμοιρά των ΜΑΤ, ενώ στην περιοχή έφτασαν και δέκα περιπολικά.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ το μαγαζί, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων, θα παραμείνει μείνει κλειστό για τις επόμενες 15 ημέρες.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.