Ανακοίνωση Premiera: “Δηλώνουμε σοκαρισμένοι, εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια, δεν έχουμε δώσει τέτοια δείγματα γραφής”

Το καταλαβαίνω, απόλυτα μάλιστα, το Premiera – αυτό το νυχτερινό κέντρο στο Βόλο – να νιώθει ταραγμένο. Να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό. Και πολύ λογικό, θα πει το Τσίπας Μπλοκ. Γιατί ξέρει ποιος είναι. Να μην έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα, την παραμικρή αφορμή. Στην Ελλάδα, οι νυχτερινοί, να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια και να του βάλουν βόμβα; Ε, πάει πολύ. Γιατί, όμως; Επειδή οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, γι αυτό λοιπόν, καλό είναι να περιμένουμε να αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας. Χαίρετε.

Δείτε και την ανακοίνωση του Premiera :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Premiera full of live H οικογένεια του Premiera σας ευχαριστεί για τo ενδιαφέρον και τα μηνύματα συμπαράστασης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα, μπροστά στα οποία δηλώνουμε σοκαρισμένοι. Σε autá τα 12 χρόνια συνεχούς λειτουργίας ουδέποτε η επιχείρηση εργαζόμενοι έχουν εμπλακε σε έκνομες πράξεις οι οποίες να δικαιολογούν τέτοιου είδους χτυπήματα. Τον πρώτο λόγο πλέον έχει δικαιοσύνη καθώς όλα τα στοιχεία βρίσκονται στα χέρια των αρχών. H λειτουργία της επιχείρησης από την Παρασκευή 19/4 συνεχίζεται κανονικά, ενώ από πλευράς μας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέρειες για την ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων στο χώρο! Με εκτίμηση Premiera full of live"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.