Και άλλο βίντεο, από το γλέντι Σκαφτούρου, μια μέρα πριν τον «γαζώσουν»

Το Τσίπας Μπλοκ κάνει ντόρο, κάνει σαματά, κάνει φασαρία. Γιατί το Τσίπας Μπλοκ έτσι ; Αν θέλουμε να φτάσουμε σε αλήθειες καυτές, αφήνουμε στην άκρη τα λόγια τα ψεύτικα. Και τις πορδές. Στην δουλειά μας, ψαχνόμαστε, ναι ψαχνόμαστε, δεν ξυνόμαστε. Σκεπτόμαστε, ρωτάμε δεξιά κι αριστερά. Δεν το αφήνουμε, επιμένουμε. Ερευνητική δημοσιογραφία λέγεται αυτό και το κάνεις, μόνο όταν το γουστάρεις. Και παρότι ξέρες πως θα σε βάλει σε μπελάδες και θα τρέξεις και θα μείνεις άυπνος. Έτσι είναι.

Συνέβη όταν στα χέρια μας, έφτασε το βίντεο, από το τελευταίο ζεϊμπέκικο του 55χρονου Γιάννη Σκαφτούρου, στην αυλή που τον δολοφόνησαν. Είχε στήσει ένα μεγάλο γλέντι για την Κυριακή του Πάσχα, με την οικογένεια του και πολλούς στενούς φίλους. Όμως, το γλέντι είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ, λίγο μετά το Χριστός Ανέστη. Πάλι με ορχήστρα, πάλι με τραγουδιστή, τον θοδωρή Βερλή. Σας δείχνουμε και αυτό το βίντεο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε το ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.