Αλλάζουν χέρια μαγαζιά και τραγουδιστές με τον κορονοϊό

Τα πάνω κάτω έρχονται μ’ αυτό το κόλπο του κορονοϊού. Όλοι, λένε, βγαίνουν χαμένοι. Όλοι; Μην είσαι σίγουρος, μη στέκεσαι μονάχα σ’ αυτά που βλέπεις. Σ’ αυτά που πιάνει το μάτι σου και οι αντένες στο κεφάλι σου.

Θα αλλάξουν χέρια τα πακέτα με τον κορονοϊό. Τα πολύ χοντρά πακέτα παίζονται με τη ζημιά που παθαίνουν κάποιοι και θα ωφεληθούν άλλοι. Και αφού περάσει το τσουνάμι, κάτι νυχτερινά κέντρα, εκεί στην όμορφη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, σου λέει το ανεξάρτητο tsipasblog.gr, πως θα αλλάξουν χέρια. Δεν θα μου κάνει εντύπωση εμένα προσωπικά. Όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με το… πρόγραμμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εκατό τα εκατό, έτσι θα εξελιχθεί το έργο, όπως εξελίσσεται ο… κορονοϊός. Γι’ αυτό και κάποιοι, πιο άγριοι, πιο άνετοι αποθεματικά, δανείζουν αβέρτα τώρα, σε αυτούς που έχουν δυσκολίες μεγάλες, ώστε στο αύριο, που δε θα μπορούν να πάρουν πίσω τα δανεικά, να τους πάρουν τα μαγαζιά. Και αν όχι να τους τα πάρουν, σίγουρα να γίνουν συνεταίροι, είτε στο χώρο τους, είτε στο καλλιτέχνη τους. Όλα στο σχέδιο.

Διαβάστε επίσης : Η απελπισμένη και ανύπαρκτη νύχτα, ελπίζει στην Άνοιξη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.