Μαγαζιά και τραγουδιστές, θα αλλάξουν χέρια ! Άλλοι θα πιστεύτε πως είναι τα αφεντικά και άλλοι θα είναι από πίσω- Τα δανεικά και οι μπροστινοί

Τα πάνω κάτω έρχονται, με όλα αυτά τα περίεργα σχέδια και κόλπα, που δεν λένε να τελειώσουν! Ο κορονοϊός, ο πόλεμος στην Ουκρανία. Με αυτό συνδέεται η ενεργειακή κρίση. Με αυτό συνδέεται η ακρίβεια στα βασικά αγαθά, η ακρίβεια στα πάντα, που τρέχει πιο γρηγορά και από τον Κεντέρη. Βάλε και ξανάβάλε και την τουρκική προκλητικότητα. Με αγχος, stress και κρίση πανικού γέμισε η ζωή μας. Και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μας βρει. Παρακαλάμε πως τίποτα άλλο, και όλοι, λένε, βγαίνουν χαμένοι. Όλοι; Μην είσαι σίγουρος, μη στέκεσαι μονάχα σ’ αυτά που βλέπεις. Σ’ αυτά που πιάνει το μάτι σου και οι αντένες στο κεφάλι σου.

Θα αλλάξουν χέρια τα πακέτα στο νέο ..θολό τοπίο. Τα πολύ χοντρά πακέτα παίζονται με τη ζημιά που παθαίνουν κάποιοι και θα ωφεληθούν άλλοι. Και κάποια νυχτερινά κέντρα, και κάποιοι τραγουδιστές, σου λέει το ανεξάρτητο tsipasblog.gr, πως θα αλλάξουν χέρια. Δεν θα μου κάνει εντύπωση εμένα προσωπικά. Όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με το… πρόγραμμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εκατό τα εκατό, έτσι θα εξελιχθεί το έργο. Γι’ αυτό και κάποιοι, πιο άγριοι, πιο άνετοι αποθεματικά, δανείζουν αβέρτα τώρα, σε αυτούς που έχουν δυσκολίες μεγάλες. Αλλά με ποιο σκοπό ; Ώστε στο αύριο, που δε θα μπορούν να πάρουν πίσω τα δανεικά, να τους πάρουν τα μαγαζιά. Και αν όχι να τους τα πάρουν, σίγουρα να γίνουν συνεταίροι. Άντε να μην τους χαλάσουν το πρεστίζ, να τους αφήσουν εκεί που είναι. Ο κόσμος όλος να συνεχίζει να πιστεύει αυτά που πίστευε, αλλά στην πραγματικότητα να είναι οι μπροστινοί τους.

Όλα στο σχέδιο.

Διαβάστε επίσης : Άγριο ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη νύχτα! Η επιχείρηση “Οι παράνομοι έξω από το παιχνίδι”, και οι 3 “εγκέφαλοι”! Ο Κονδύλης, ο Κωνσταντέλος, ο Μπακογιάνης και η εντολή: “Να ξεβρωμίσει ο τόπος”- Τρέχουν να εξαφανιστούν όσοι δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας – Παλαμάκια βαράνε τα μπουζούκια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.