Αλλάζει γιατί αλλάζει το “Γραμμές Live”

Οι εργασίες της φωτογραφίας προέρχονται από το εσωτερικού νυχτερινού κέντρου που λέγεται “Γραμμές Live”. Που βρίσκεται στην Κωνσταντινουπόλεως 111 στον Κεραμεικό, στην Αθήνα. Που είναι υπό την επιχειρηματική ομπρέλα Βαγγέλη Τσιαούση- Γιάννη Αλεξόπουλου.

Και τις περίμενες. Επόμενο. Γνωστό στον κόσμο, εκείνος που ακούει, εκείνος που βλέπει Νύχτα. Και – κανόνας αυτός – ο κόσμος αυτός, επιλέγει tsipasblog.gr. Αυτός είναι ο αρεστός στα μάτια και στ’ αυτιά του. Από αυτόν το έμαθε. Για Καψάλη-Γρίβα, Τσίκο, πως θα είναι φέτος. Και είναι απαραίτητα σημαντικό να αλλάξει η διακόσμηση, ο στολισμός, η ταυτότητά του. Καθώς μέχρι και πέρυσι, φιλοξενούσε τραγουδιστές από το σύμπαν Έντεχνο-Λαικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ ΓΙΩΤΑ ΓΡΙΒΑ ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, MAPINA ΛΑΖΑΡΑΚΗ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ 111 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ γραμμες I A ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210 3477058, 6945106604"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.