Η αλήθεια δεν γίνεται να αποκαλυφθεί

Πολύς θόρυβος για την περιουσία του μακαρίτη Γιώργου Τράγκα. Δικαιολογημένα. Το αποτέλεσμα της έρευνας της Αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, έδειξε ότι ανέρχεται σε εκατό (αριθμός 100) εκατομμύρια. Παρακαλώ, ευρώ, όχι δραχμές. Έχεις κάθε δικαίωμα να σε πιάσει Ίλιγγος, ζάλη, καούρα και ότι άλλο θες. Ξαφνικά όλοι έπεσαν από τα σύννεφα.

Το Τσίπας Μπλοκ δεν έπεσε από τα σύννεφα. Αν πραγματικά, η υπόθεση Τράγκα, θέλουμε να φτάσει στην αποκάλυψη. Θα πρέπει πολλοί να χάσουν τον ύπνο τους. Και ποιοι είναι αυτοί που θα χάσουν τον ύπνο τους ; Είναι τραπεζικά ιδρύματα, καθώς και δύο κυβερνητικές θητείες. Είναι έτοιμα να κόμματα να αντέξουν ένα ακόμη χτύπημα; Αναρωτιέμαι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και συνεχίζω να αναρωτιέμαι. Γιατί εν ζωή, ουδέποτε υπήρξε αιχμή για το πως αποκτήθηκαν τα περιουσιακά του στοιχεία; Μήπως είναι ακόμη ένα θέμα μάρκετινγκ και απροσανατολισμού της κοινής γνώμης; Ο σκηνοθέτης της Ελλάδας, μήπως στρέφει το φακό αλλού;

Διαβάστε επίσης :

Τσίπας Μπλοκ αποκλειστικότητά! Για τον ποιον ο Μαρινάκης βάζει στο “κεφάλι” στα ΜΜΕ
Νέα μιντιακή Τσίπας Μπλοκ αποκλειστικότητα ! Κανάλι νέο ανοίγει στην Πάτρα, και βλέπει τις εκλογές- Ο ιδιοκτήτης, οι δημοσιογράφοι, η έδρα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.