Νέα μιντιακή Τσίπας Μπλοκ αποκλειστικότητα ! Κανάλι νέο ανοίγει στην Πάτρα, και βλέπει τις εκλογές- Ο ιδιοκτήτης, ο κουμανταδόρος, οι δημοσιογράφοι, η έδρα!

Σε ρωτάω αν πήρε το αυτί σου, για το νέο κανάλι στην Πάτρα, που ανοίγει άμεσα; Και που ο σκοπός του, είναι να κάνει παιχνίδι, να μπει σφήνα. Με δεδομένο ότι οι εκλογές πλησιάζουν. Από το Τσίπας Μπλοκ θα το μάθεις. To αποκαλύπτω.

Πρόκειται για το παλιό Patra TV. Το ανοίγει ο Τσάμης Κωνσταντίνος. Ήταν υπεύθυνος-διευθυντής στο TV Magic. Στο σταθμό που το 2000, αγοράστηκε από τον επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη και μετέδιδε πρόγραμμα κυρίως αθλητικού περιεχομένου και με εκπομπές της ομάδας του Ολυμπιακού. Να πω επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ, πως ήταν ιδιοκτήτης ενός ραδιοφωνικού σταθμού. Μετά το πούλησε στον Βαρδινογιάννη, ο οποίος το έκανε το σημερινό και γνωστό Δρόμος 89,8 fm.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λοιπόν, με την δημοσιογραφική στελέχωση, τι μάθαμε ; Παύλος Σουλιώτης, Πάνος Ορφανός. Πάνος Ξενιτοπόπουλος. Απόστολος Βουλδής και Κωνσταντίνα Τσίχλα.

Θες και τον παίκτη εκείνον, βέβαια, για να κάνει το κουμάντο. Να είναι πάνω από όλους. Τον έχουν βρει. Νίκος Γιαπρακάς.

Λοιπόν τα γραφεία του, που θα βρίσκονται ; Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών 57

Διαβάστε επίσης : Τσίπας Μπλοκ αποκλειστικότητά! Για τον ποιον ο Μαρινάκης βάζει στο “κεφάλι” στα ΜΜΕ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.