Αλέξανδρος Κλώσσας (Attica tv) αναφερόμενος στον Θεμιστοκλή Μπάκα: Τέτοιοι άνθρωποι θα πρέπει να αξιοποιούνται στη κεντρική εξουσία

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-RealEstates, χθες ήταν καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή «RESTAT» με τους δημοσιογράφους Αλέξανδρο Κλώσσα και Ευαγγελία Βόνσου στον ανανεωμένο τηλεοπτικό σταθμό Atticatv.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Attica tv, αποτελεί τον δεύτερο τηλεοπτικό σταθμό συμφερτόντων των εφοπλιστών  Δ.Μπάκου και Γ.Καϋμενάκη . Οι ίδιοι, κατέχουν το πλειοψηφικό πακέτο του τηλεοπτικού σταθμού Action 24.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο Action 24 ο Θεμιστοκλής Μπάκας έχει καλεστεί πολλάκις φορές τόσο στην ενημερωτική εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο», «Κουβέντα να γίνεται», αλλά και στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» με τον Γιώργο Πιέρρο.  

O Θεμιστοκλής Μπάκας στην εκπομπή «Κουβέντα να γίνεται» με τον Γιώργο Παγάνη και την Ανθή Σαλαγκούδη στο Action 24
O Θεμιστοκλής Μπάκας στην εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο» με τον Θοδωρή Βγενή και την Μαρία Αμπατζή στο Action 24

Στο Atticatv υπό νέα διεύθυνση είναι η πρώτη φόρα που καλέστηκε στο στούντιο. Παλαιότερα, ήταν καλεσμένος κάθε εβδομάδα στο Atticatv στην εκπομπή «Κοινωνία & Οικονομία» που διατηρούσε η δημοσιογράφος Αμαλία Κάντζου (Διευθύντρια του ειδησεογραφικού siteNewsbomb.gr συμφερόντων του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου).

O Θεμιστοκλής Μπάκας στην εκπομπή «Κοινωνία & Οικονομία» με την Αμαλία Κάντζου στο παλιό Attica tv

Στο νέο Atticatv και συγκεκριμένα στην ενημερωτική εκπομπή «RESTAT» o Θεμιστοκλής Μπάκας, αναφέρθηκε στην οικονομία και στο γεγονός ότι το κόστος στέγασης πλέον έχει αγγίξει το σύνολο ενός καλού μισθού.

Μετά το πέρας των αναλύσεων του Θεμιστοκλή Μπάκα, ο έγκριτος δημοσιογράφος κ.Αλέξανδρος Κλώσσας ανέφερε χαρακτηριστικά :

Με τον Θεμιστοκλή Μπάκα μπορείς να μιλάς ώρες για τον κλάδο των ακινήτων, για τη στεγαστική πολιτική καθώς και για θέματα της οικονομίας. Είναι ένας άνθρωπος με «βαθιά» γνώση όσοι λίγοι έχουν στη χώρα μας.

Συνεχίζοντας..

 « ο Θεμιστοκλής Μπάκας είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη γνώση στο αντικείμενό του, το real estate και την στεγαστική πολιτική και θα πρέπει να αξιοποιηθεί στη κεντρική εξουσία »

Συγκεκριμένα, ανάφερε ότι τέτοιοι άνθρωποι θα πρέπει να αξιοποιούνται !!!

Η δημοσιογράφος Ευαγγελίνα Βόνσου, απευθυνόμενη στον Θεμιστοκλή Μπάκα, τον ρώτησε αν έχει πολιτευτεί ποτέ… ο Θεμιστοκλής Μπάκας της απάντησε ότι δεν έχει ποτέ ασχοληθεί με την πολιτική. Τότε, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κλώσσας είπε.. εκλογές έχουμε, πότε δεν ξέρεις.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.