Ακυκλοφόρητος Αντύπας, κι όμως έχει κυκλοφορήσει- Κοντόπουλος και τα Αστέρια by Λου

Το tsipasblog είναι σαν το «Πάτερ Ημών», τα είπες όλα με τη μία. Δεν είναι στο ξεκάρφωτο ότι γράφει, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, λες κι είμαστε πρωτάρηδες στο έργο. Είναι γραπτά ιερατικά, με εσωτερική ένταση και νόημα, που σήμερα όλοι τα διαβάζουν φανατικά, θέλουν να γνωρίζουν τι γνωρίζουμε και μας ψάχνουν να μας δουν από κοντά. Τα λόγια αυτά δεν είναι μαγκιά. Είναι κουβέντα της πιάτσας, των συγγραφέων της.

Και τα απλώνω στον Αντύπα. Που αν ρωτάς εμένα, τον ίδιον να ρωτήσεις, θα σου πει. Πως πριν πολλά χρόνια, όταν γνώρισε τον διορατικό επιχειρηματία του Posidoniou, μετέπειτα και άλλων ιστορικών μαγαζιών, Βασίλη Κοντόπουλο. Μαζί γύρισαν τα μεγάλα έργα, που να τα δεις σήμερα αυτά. Έτσι είναι όπως τα περιγράφω, όπως τα εισπράττεις. Αυτό που λέω.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Αντύπα. Μόνο αυτό δεν είπαμε. Στα Αστέρια Live Πάτρας – By Lou έχει κυκλοφορήσει. Από εκεί το εξασφαλίσαμε, ακούστε το ΕΔΩ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.