Καλή η φασαρία και ο τζερτζελές, αλλά αυτό είναι το νυχτερινό κέντρο, με τον μεγαλύτερο τζίρο

Το ταμείο. Το πολύ σημαντικό, το πιο σημαντικό από όλα, για να κρίνουμε κάποιο έργο. Το οποιαδήποτε έργο. Που αυτό υποτιμάται, τις πιο πολλές φορές. Γιατί, δυστυχώς, αυτοί που έχουν αναλάβει την δράση, είναι ικανοί και πανέτοιμοι, μόνο για την φασαρία και τον τζερτζελέ.

Να ξέρουμε τι λέμε. Δεν είναι επιτυχία, η φασαρία και ο τζερτζελές, αλλά η στάχτη στα μάτια του κόσμου. Όπως και προσωπική μόστρα κάποιων. Μόνο που σήμερα είναι αδύνατον να κοροϊδεψεις, επειδή το δίποδο προχώρησε, διαθέτει κιάλια στα μάτια του. Έτσι είναι, κύριε! Είναι η αλήθεια, ρε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπες στo μυαλό μου. Γίνε η σκέψη του Tsipas Blog. Ο βασιλιάς είναι το ταμείο. Να είσαι περήφανος, να αισθάνεσαι, όπως λέμε σημαιοφόρος, μόνο για το ταμείο. Εδώ είμαστε. Από τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, από αυτά που έχουν μπει στο πρωτάθλημα, ποιος κάνει τους μεγαλύτερους τζίρους ; Τζίρους στην πραγματικότητα, όχι για να έχουμε να πούμε. Το Vegas Live Stage, στην περιοχή του Ταύρου, επί της οδού Πέτρου Ράλλη, που από την πρώτη στιγμή, το έχετε επιλέξει ξανά και ξανά. Όπως έχoυμε αναδείξει από το blog. Τελευταίος που είδε τον χαμό με τα μάτια του, ήταν ο Αντώνης Ρέμος και η παρέα του.

Σύμφωνοι, ακριβό το Γονίδης-Μελάς, αλλά τα βγάζει τα λεφτά του, ο γνωστός δημοσιογράφος και επιχειρηματίας του κέντρου, Φίλιππος Καμπούρης. Γιατί το κόλπο γύρισε στα παλαιά. Γιατί έχει σχήμα, που απευθύνεται στη τάξη, την λαική. Και στις μεγάλες ηλικίες, που αυτοί αφήνουν τα λεφτά και όχι τα πιτσιρίκια. Είναι και οι Ισραηλίτες, που το προτιμούν, τεράστιο ατού για το Vegas.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και άτομα που παίζουν μουσικά όργανα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, αυτοκίνητο, οδός και δρόμος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "VEGAS LIVE LIVESTAGE STAGE πa ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 29 & ΚΡΗΤΗΣ 1-ΤΑΥΡΟΣ 2122145050"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.