Ένα ακόμη ρεπορτάζ του Tsipas Blog επιβεβαιώθηκε! Μια από τις κορυφαίες online εφημερίδες στην Ελλάδα, το iefimerida.gr του Χρήστου Ράπτη, γράφει για Παλιοσπύρου-Μπεκατώρου, στο Επικρατείας της ΝΔ! Το είχαμε γράψει από τις 28 Νοεμβρίου

Ιωάννα Παλιοσπύρου - Σοφία Μπεκατώρου

Πριν τα ΜΜΕ, τα μεγάλα, τα τρανά, αυτά της Αθήνας. Το πάρουν χαμπάρι. Το Tsipas Blog είχε αποκαλύψει το όνομα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπως και της Σοφίας Μπεκατώρου. Για να φορέσουν την φανέλα της ΝΔ, σε αυτές τις εκλογές, που όλο και πιο κοντά είναι. Τα σημάδια το λένε, το δείχνουν. Και άλλα “επώνυμα” ονόματα, είχαμε αποκαλύψει στο σχετικό δημοσίευμα μας (ΕΔΩ), όχι μόνο από την Νέα Δημοκρατία, αλλά και από τον ομάδα Σύριζα. Μέρες αργότερα, συγκεκριμένα σήμερα, μας επιβεβαιώνει το iefimerida.gr. To οποίο έχει υψηλή επισκεψιμότητα, κατατάσσεται μέσα στα είκοσι πρώτα ελληνικά σάιt και ανήκει στον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.