Να, γιατί τρελαίνονται με τον Φιντιρίκο

Δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Ποτέ. Είναι η γυναίκα που τον μεγάλωσε, αυτή μόνο. Και δεν θα σταματήσει ποτέ να το λέει. Να το παραδέχεται. Μια είναι η αγάπη της ζωής του Δημήτρη Φιντιρίκου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη από την γιαγιά του, την μάνα της μάνας τους. Από την Κωνσταντινούπολη. Την έχασε όταν ήταν 23 ετών. Αλλά την θυμάται πάντα. Όσο υπάρχει αγάπη στην καρδιά του νεαρού επιχειρηματία, ένας από τους δυνατούς παίκτες. Το μεγαλύτερο μερίδιο θα το παίρνει αυτή. Νόμος. Αποδεδειγμένα! Το δείχνει το ποστάρισμα που έκανε σήμερα. Στο instagram. Στο δεύτερο στιγμιότυπο, είναι οι δύο αγάπες μαζί. Μητέρα και γιαγιά.

Να, γιατί τρελαίνονται με τον Φιντιρίκο. Η κατάσταση στα επιχειρηματικά του, έχει αλλάξει κλάση, ανεβαίνει όλο και σε ανώτερη κατηγορία, έχει ξεφύγει πια. Αλλά δεν έχει ξεφύγει σαν άνθρωπος. Στο τι έχει την πραγματική αξία στη ζωή του. Το κουμαντάρει, το βλέπεις, ξέρεις τι μέρα θα του ξημερώσει. Αναφέρομαι στην αγάπη και την ευθύνη, που νοιώθει για την οικογένεια του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.