Άφησε την βίλα, την πισίνα, τα super car..Kαι μπήκε στην πύρινη κόλαση της Βαρυμπόμπης (Video)

Δεν μένεις αδιάφορος. Δηλώνεις την στήριξη σου, λες το μπράβο, που αυτός ο νέος, που δεν είναι ένας συνηθισμένος νέος. Στον κόσμο του Instagram, τον λένε “μεγάλη φίρμα”, ενώ σε αυτό των επιχειρήσεων, “μεγάλο παίκτη”. Αυτός, λοιπόν, με τίποτα δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το ότι ζει μέσα στα πλούτη, κάνει το μπάνιο στην πισινάρα, της εντυπωσιακής βίλας που έχει στη Βούλα, στο γκαράζ έχει παρκαρισμένα Ferrari και Lamborghini..Ενώ την ίδια ώρα, σχεδόν δίπλα του, η κακόμοιρη η Ελλαδίτσα, γίνεται στάχτη και μπούρμπερη. Για μια ακόμη φορά, στο ίδιο έργο θεατές.

Κατά πρώτη φάση, αισθάνεται θλίψη μεγάλη, ανησυχία, οργή και στη φάση, τη δεύτερη, έχει ανάγκη να βοηθήσει αμέσως, επειγόντως και με όποιο τρόπο μπορεί και του ζητηθεί. Να είναι εκεί, παρών, στην τιτάνια και την υπεράνθρωπη προσπάθεια της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας, της Περιφέρειας, του Στρατού, της Αστυνομίας, δεκάδων εθελοντών, όλων μα όλων..Να θέσουν υπό έλεγχο την εφιαλτική πυρκαγιά, στην Άνω Βαρυμπόμπη, που δυστυχώς, έχει σπείρει το θάνατο σε τεράστιες εκτάσεις δάσους, σε ιδιωτικές περιουσίες και σε τόσα ζώα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα στιγμιότυπα, που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Φιντιρίκος, είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί.

Διαβάστε επίσης : Σας παρακαλώ, βάλτε το στα story σας, για να σωθούν τα άλογα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.