Η πιο μεγάλη ώρα του «Soho Burgers»

Με ποια λογική είναι Έλληνας αυτός ο οποίος δεν βοήθησε, δεν βοηθά στην κατάσβεση της πολύ μεγάλης φωτιάς… Όχι, δεν είναι φωτιά, σε κάποια απομακρυσμένη και δύσβατη περιοχή, σε κάποια βουνοπλαγιά, στην επιφάνεια της θάλασσας, οπουδήποτε που δεν κατοικούν άνθρωποι, που η πρόσβαση είναι αδύνατη, ακόμη και για τις εναέριες δυνάμεις που το επιχειρούν. Και να μην πάρουμε τίποτα πρέφα, ήρθε αυτή, από μόνη και με το έτσι θέλω, χτύπησε πρώτα την πόρτα του σπιτιού μας και μετά το έκαψε ολοσχερώς. Στην Αττική είμαστε, στην καρδιά της χώρας. Πως να το αγνοήσουμε (;;; ) πως να μην είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή αυτής της πολύ δύσκολης μάχης και να ζητήσουμε μετά τις εξηγήσεις, πως (;;;).

Μάθημα, τέλος. Δεν παριστάνουμε τον δάσκαλο, και για να κάνουμε ταμείο, το «Soho Burgers», το νέα δυναμικό ξεκίνημα στον κλάδο της εστίασης και των burgers, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Σάκη Ντάντουλα, υπέβαλε εαυτόν, και υπάρχουν ντοκουμέντα για αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και δρόμος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται και δρόμος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.