Aγωγή της Παναχαϊκής κατά δέκα πρώην παικτών της!

Αγωγή κατά δέκα πρώην ποδοσφαιριστών της και του δικηγόρου που τους εκπροσωπεί κατέθεσε η Παναχαϊκή, υποστηρίζοντας ότι υπέστη «ηθική βλάβη» επειδή στην από 27/5/2024 «κατεπείγουσα αίτηση – καταγγελία» στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η εγγυητική επιστολή, που εκ του νόμου κατατίθεται στην ΕΕΑ, είναι «μη νόμιμη και απατηλή».

Στην αγωγή της η Παναχαϊκή ζητεί να της καταβάλει ο δικηγόρος των ποδοσφαιριστών, Γ. Παναγόπουλος, 30.000 ευρώ και από 8.000 ευρώ κάθε εναγόμενος ποδοσφαιριστής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι πρώην ποδοσφαιριστές της, εναντίον των οποίων στρέφεται νομικά η Παναχαϊκή, είναι οι Γ. Λαμπρόπουλος, Αθ. Πινδώνης, Μ. Μητρόπουλος, Φ. Παπανικολάου, Αντρ. Χούσας, Κ. Μπαντάς, Ευ. Γκουζιώτης, Θ. Πακαλτσής, Αθ. Πατινιώτης, Μ. Ασίγκμπα.

Οι πέντε πρώτοι από αυτούς προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και δικαιώθηκαν με απόφαση που εκδόθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Η Παναχαϊκή θα πρέπει να τους εξοφλήσει ολοσχερώς, άλλως θα τις αφαιρούνται τρεις βαθμοί από κάθε αγώνα της Super League 2.

H αγωγή κατατέθηκε λίγες ημέρες πριν την έκδοση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

-monobala.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.