Στα «σχοινιά» η κυβέρνηση και ψάχνει να βρει τα ..κόλπα, για να αλλάξει το απίστευτα πολύ αρνητικό κλίμα! Συναγερμός σήμανε πρωινιάτικα σε πάνω από 30 μαγαζιά, νυχτερινά και όχι μόνο- «Ντου» της Οικονομικής Αστυνομίας, ψάχνοντάς να βρουν τα ποτά-«μπόμπες»

Δεν έχετε παράπονο, κανένα παράπονο. Η αδρεναλίνη παραμείνει στα κόκκινα. Μόνιμα στη τσίτα. Κάθε μέρα και κάτι “λαχταριστό” γίνεται στο κόσμο των μαγαζιών. To βλέπεις συνεχώς γύρω σου. Που σκοπό έχουν η νύχτα να στοχοποιηθεί, αυτή φταίει για όλα. Και ξέρουμε ποιους βολεύει, τα πράγματα ζόρισαν πολύ μετά τα Τέμπη. Πρέπει οπωσδήποτε κάτι άλλο να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Φέρνω στη σέντρα ολοκαίνουργιο γεγονός, που συνέβη σήμερα, την Πέμπτη 16 Μαρτίου. Οι άνθρωποι του Tsipas Blog, πρώτοι το κατάλαβαν, το πήραν πρέφα. Αμέσως μας τηλεφώνησαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση, έφοδο έκανε η Οικονομική Αστυνομία, σε αρκετά γνωστά στέκια της Αθήνας, κυρίως νυχτερινά, αλλά και ημερήσια. Ο έλεγχος αφορούσε τα αλκοολούχα ποτά. Να δουν ποιες κάβες το πάνε σωστά, και ποιες και έτσι, και..αλλιώς.

Η επιχείρηση έγινε ταυτόχρονα σε πάνω από 30 μαγαζιά.

Σύντομο φροντιστήριο εδώ, ξέρετε τι κάνει, ποια είναι η δουλειά της Οικονομικής Αστυνομίας.. Να χτυπήσει το παραεμπόριο, τα λεφτά που χάνει το κράτος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.