Ο βατραχάνθρωπος Μπάρλος

Γιώργος Μπάρλος

Ο Μπάρλος, τις τελευταίες μέρες, ακούει και ακούει πολλά, για την αποχώρηση του Τζοάο, για τις φήμες ότι ψάχνει για συμπαίκτη. Και δεν το σταματάει εκεί. Το πηγαίνει παρακάτω. Και τι λέει δηλαδή μέσω διαρροών; Ότι «Είμαι πλασμένος για αντίξοες συνθήκες και ιδιόμορφες καταστάσεις μη διαχειρίσιμες»

Κάνω μετάφραση στη γλώσσα του πεζοδρομίου. Το αφεντικό της Παναχαϊκής, παρομοιάζει τον εαυτό του με «βατραχάνθρωπο . Με έναν καταδρομέα. Τον άνθρωπο των ειδικών δυνάμεων. Εκείνον που μπορεί να φέρει σε πέρας τις αποστολές κάτω από τις πιο αντίξοες και ασυνήθιστες συνθήκες. Να διεισδύσει στις γραμμές του εχθρού, διαπερνώντας ασύλληπτης δυσκολίας δρομολόγια δια ξηράς, θαλάσσης και αέρος και να δημιουργήσει το πλεονέκτημα στον τακτικό στρατό που είναι υποχρεωμένος να πολεμάει χρησιμοποιώντας μόνο συμβατικά μέσα και όπλα».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και για αυτό, κάποιοι, με το να συνωμοτείτε εις βάρος μου, θα σας φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Αυτό δεν το λέει ο Μπάρλος, το λέει το Tsipas Blog.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.