“Εγώ θα επιβιώσω-Τους νέους τους ρωτάτε;”

Μάκης Δημάκης

Περιγράφω ερώτηση τραγουδιστή που ψάχνει απάντηση. Άτυχου τραγουδιστή που έπεσε στην περίπτωση. Και ο φουκαράς αντί να κλαφτεί, να αρχίσει να βρίζει για την καντεμιά του, σου λέει “εγώ θα επιβιώσω. Τους νέους, όμως, τους ρωτάτε ; Εγώ είμαι από πάνω, αυτοί από κάτω. Αυτός είναι ο Μάκης Δημάκης, λογικότατη και ανθρώπινη η ερώτηση του, αλλά… Τι αλλά; Πρέπει να κάποια στιγμή οι επιβήτορες κυβερνώντες της ΝΔ να το πάρουν πρέφα, και να μην .. μασάνε μόνο την τσίχλα. Το λογικό, θα συμφωνήσει ο καθένας.

Στο ίδιο ρεπορτάζ του News 24/7, που μίλησε ο Πάνος Κιάμος, μίλησε και αυτός. Σχολιάζοντας τον αντίκτυπο των νέων μέτρων, προέταξε το οικονομικό κομμάτι, για εκείνους, τους σίγουρα περισσότερους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Το να μιλήσω εγώ δεν είναι κάτι. Τους νέους καλλιτέχνες να ρωτήσετε να δείτε τι τραβάνε. Το να μείνω εγώ χωρίς λεφτά για μισό, για ένα χρόνο, θα επιβιώσω. Άλλα παιδιά να πάτε να ρωτήσετε. Ένα στοιχείο στη μουσική είναι η αρμονία. Στην κοινωνία πρέπει να υπάρχει αρμονία. Δεν γίνεται να αποφασίζουμε μονόπλευρα. Δεν γίνεται να μας ενδιαφέρει μόνο ο τουρισμός και όχι η διασκέδαση. Ούτε το ανάποδο. Δεν μου λέει κάτι το επίδομα. Να υπάρχει ο χώρος με νοιάζει. Δεν το θέλω το επίδομα. Τι να το κάνω; Να είμαι άεργος ή άνεργος; Να υπάρχει δουλειά για τους καλλιτέχνες θέλω”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.