Δείγμα ότι ξυπνάνε

Έχω ξεκαθαρισμένες και αμετακίνητες απόψεις. Σχετικά με τον βαθύ ύπνο του κόσμου της νύχτας, απέναντι στην στρατηγική της κυβέρνησης, που την έχει έχει κλείσει στην ..κατάψυξη, γιατί, λέει, είναι αναγκαίο για την καταπολέμηση του φονικού κορονοϊού. Λέω, ξεκάθαρα και αμετακίνητα, πως δεν υπάρχουν μαγκιές λύσεις. Η νύχτα, θα ξυπνήσει, μόνο όταν ξυπνήσει. Τελεία. Καμιά άλλη λύση δεν αλλάζει τα δεδομένα. Η νύχτα δεν θα είναι αιώνια νύχτα, αν δεν ξυπνήσει. Να αρχίσει να φωνάζει. Τελεία και παύλα.

Το ότι είμαι αμετακίνητος στις θέσεις μου, σημαίνει ότι είμαι και δογματικός. Και απόλυτος. Ναι, βέβαια. Δεν παίζουν οι αστερίσκοι, που λένε οι κουλτουριάρηδες. Εκτιμώ, λοιπόν, επιτακτική να βγει μπροστά η νύχτα και να μην κάθεται άλλο γαλαρία. Ασφαλώς και οι συνεντεύξεις Κιάμου, Δημάκη, Γιαγκούση, Δασκουλίδη στο News 24/7, είναι ένα δείγμα, μικρό, αλλά θετικό προς τον σκοπό αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε τι είπαν : ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.