Σαλτάρει ο Κιάμος, που σαλτάρει η νύχτα

Πάνος Κιάμος

Το είπε ο Πάνος Κιάμος. Πρώην του Fever του Παπαγεωργίου και πρώην του Posidonio. Mεγαλοτραγουδοστής για χρόνια, οπουδήποτε κι αν πέρασε. Πριν από τα μεγαλεία, «εκπαιδευμένος» στην Νο1 σχολή της πεζοδρομίου και γι’ αυτό βγαίνει μπροστά και μιλάει, για τον κλάδο του, που κινδυνεύει να …εξαφανιστεί. Ένας είναι ο κλάδος, η νύχτα.

«Αδυναμία του κράτους να καταδικάζεται ένας ολόκληρος κλάδος». Μεγάλη αλήθεια αυτή που είπε ο Κιάμος. Και, βέβαια, δεν αφορά μονάχα αυτόν. Κυρίως αυτόν. Αυτός, στη τελική, έχει απόθεμα, θα τη βγάλει. Για τους μικρούς μιλάει, που έχουν ξεμείνει και έχουν σαλτάρει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι ειδικοί και το κράτος είναι αυτοί που έχουν ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα της επιδημίας κι έχω εμπιστοσύνη ότι παίρνουν αποφάσεις που είναι αναγκαίες για την υγεία όλων μας. Γι’ αυτό και από την αρχή θεώρησα χρέος μου να συμμορφωθούν όλες οι εμφανίσεις μου με τους κανόνες, με οποιοδήποτε κόστος”λέει ο ίδιος στο News 24/7, για να ακολουθήσει και ένα “αλλά”, στην αποτίμηση όσων ακολούθησαν και πλήττουν σήμερα τους μουσικούς.

“Αυτό που με στενοχωρεί σήμερα είναι πως πληρώνουμε με οριζόντια μέτρα και ολικές απαγορεύσεις το γεγονός ότι κάποιοι αψήφησαν την κοινή προσπάθεια, δεν κράτησαν τις αποστάσεις, άλλαξαν δήθεν τα ωράρια, έβαλαν υπεράριθμους, κλπ.

Το θεωρώ άδικο και αδυναμία του κράτους να καταδικάζεται ένας ολόκληρος κλάδος σε καταστροφή (καλλιτέχνες, μουσικοί, σερβιτόροι, τεχνικοί, προμηθευτές, παρκαδόροι, κοκ) επειδή δεν τηρήθηκαν οι κανόνες το ίδιο ευλαβικά από όλους, ενώ θα έπρεπε”.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κιάμος συμφωνεί με Tsipas Blog, για … Ένωση!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.