Με εξάσφαιρα ο Μπάρλος

ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Παναχαΐκής, Γιώργος Μπάρλος

Εκεί που έχει φτάσει η Παναχαΐκή, όποιος μιλάει και έχει πάθει την πλάκα του με τον Πρόεδρο Γιώργο Μπάρλο, δικαιολογείται απολύτως. Χωρίς κυριολεκτικά να το περιμένει κανείς, μόνο αυτός και η τρέλα του, πήρε μια ομάδα, που την περασμένη σαιζόν, στο πρωτάθλημα, κατηγορήθηκε ουκ ολίγες φορές ότι λειτούργησε σαν κλέφτρόνι, παράνομα και παράτυπα, και βέβαια το μαγαζί ήταν καταχρεωμένο. Και έχεις τους ”επαγγελματίες” ψαγμένους, τους opinion makers της εξέδρας, που δεν αγνοούσαν την πραγματικότητα αυτή, ότι λόγω οικονομικού σφιξίματος, η Παναχαΐκή εποχής Μπάρλου, θα λανσάρει ρόστερ γ’ εθνικής, και θα κυνηγήσει τις νίκες με πλαστικά λόγια και τσικλόφουσκες του αέρα.

Το άλλο το περίεργο. Ο Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ο Μπάρλος, αποδεικνύει πως μπορεί να κάνει για την Παναχαΐκή σήμερα τα πάντα. Τα πάντα μπορεί. Και προπονητικό γήπεδο σου έφτιαξε, και Ελευθερόπουλο σου πήρε, και τα πρώτα πιστόλια του ελληνικού ποδοσφαίρου σου κλείνει κάθε μέρα. Η αρχή έγινε με Αραβίδη, ακολούθησε ο Άλμπερτ Μπρους, ενώ την Δευτέρα υπογράφει ο Κουσκουνάς, Πλιάτσικας και Λαρέα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Μπάρλος, ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Παναχαΐκής, στις πρώτα μέρες του στην ομάδα, είπε : “Η εγγύηση είμαι Εγώ!”. Τον παίρνει και τον παραπαίρνει σήμερα να το επαναλάβει. Δείχνει πως ξέρει από μπάλα, εξουσία έχει, φανερός είναι και καθόλου διακοσμητικό στοιχείο και καθόλου στη μούγκα, αύριο (11 το πρωί) θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην Αγιά.

Διαβάστε επίσης : Της Παναχαΐκής ο… Βαλμπουενά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.