Ο Δήμος Αναστασιάδης έχει ήδη δώσει τα χέρια με την Πάολα, για τη μεγάλη τους συνύπαρξη τον ερχόμενο χειμώνα στη σκηνή του Hotel Ερμού, ένα σχήμα που από το πρώτο κιόλας άκουσμα φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις και να συγκεντρώνει ιδιαίτερα θετικά σχόλια.
Την ίδια στιγμή, συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία και τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις. Η χθεσινή συναυλία του στη Φλώρινα επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται στην καλύτερη και πιο ώριμη φάση της καριέρας του, έχοντας αποκτήσει πλέον τη δική του ξεχωριστή θέση στο κοινό.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Κοσμοσυρροή 7.000 ανθρώπων, παλμός, ένταση και ένας Δήμος Αναστασιάδης που ανεβαίνει στη σκηνή και τα δίνει όλα.
Το ζει με πάθος, το μεταδίδει στο κοινό και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε στιγμή της εμφάνισής του. Με απλά λόγια, ιδρώνει τη φανέλα. Και στη σημερινή πραγματικότητα, μόνο όσοι ιδρώνουν πραγματικά τη φανέλα τους έχουν λόγο ύπαρξης και διάρκεια.
Ενώ σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο μαγικό Cayo, για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

Οι πληροφορίες του Tsipas Blog αναφέρουν ότι οι κρατήσεις αγγίζουν ήδη τα 1.700 άτομα. Και δεν μιλάμε για κόσμο ό,τι κι ό,τι. Στο Cayo αναμένεται να βρεθεί όλη η αφρόκρεμα της Θεσσαλονίκης, αλλά και πολύς κόσμος από τη Χαλκιδική, που θα ταξιδέψει ειδικά για να απολαύσει από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.
TSIPAS BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

