Όλα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη στη μεγάλη βραδιά της Ιουλίας Καλλιμάνη
Κάποιοι μπορεί να μην το περίμεναν. Όχι γιατί δεν πίστευαν στην Ιουλία Καλλιμάνη, αλλά γιατί το φετινό καλοκαίρι εξελίσσεται στο πιο δύσκολο των τελευταίων ετών για τις συναυλίες και γενικότερα για τη ζωντανή διασκέδαση. Η αγορά δοκιμάζεται, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και πλέον τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.
Κι όμως, η Θεσσαλονίκη έδωσε την απάντησή της.
Το Tsipas Blog βρέθηκε στο Θέατρο Γης και μεταφέρει όλο το παρασκήνιο μιας βραδιάς που άφησε το αποτύπωμά της.
Τα scanner κατέγραψαν 6.952 θεατές, ενώ η More πιστοποίησε σχεδόν 7.000 εισιτήρια, επιβεβαιώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο τη μεγάλη επιτυχία της συναυλίας. Τίποτα πλασματικό. Τίποτα υπερβολικό. Μόνο πραγματικά στοιχεία.
Από νωρίς οι δρόμοι γύρω από το Θέατρο Γης γέμισαν κόσμο, με τις ουρές στις εισόδους να μαρτυρούν πως η βραδιά θα ήταν ξεχωριστή. Λίγο αργότερα, οι κατάμεστες εξέδρες, οι χιλιάδες φωνές που τραγουδούσαν μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη και η ενέργεια του κόσμου επιβεβαίωσαν ότι η συναυλία εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες μουσικές στιγμές του φετινού καλοκαιριού στη Βόρεια Ελλάδα.
Η Ιουλία εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη από την ανταπόκριση του κοινού και σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ευχαρίστησε δημόσια από το μικρόφωνο τον Διονύση Παναγιωτάκη, τον ισχυρό άνδρα της Stage Network, η οποία είχε αναλάβει την παραγωγή της συναυλίας.
Και μιας και μιλάμε για παραγωγή, αξίζει να σημειωθεί ότι όλα λειτούργησαν υποδειγματικά. Από την οργάνωση και την υποδοχή του κοινού μέχρι τον ήχο, τους φωτισμούς, τη σκηνική εικόνα και τη συνολική εμπειρία, η παραγωγή είχε προδιαγραφές μεγάλης διοργάνωσης και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.
Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν αυτό που ακουγόταν παντού μετά το τέλος της συναυλίας. Μία φράση που επαναλάμβαναν όλοι:
«Σκίσαμε!»
Και όταν αυτή η φράση συνοδεύεται από σχεδόν 7.000 πιστοποιημένα εισιτήρια, τότε δεν αποτελεί απλώς ενθουσιασμό της στιγμής. Αποτελεί γεγονός.
Η βραδιά στο Θέατρο Γης δεν ήταν απλώς ακόμη μία στάση της καλοκαιρινής περιοδείας της Ιουλίας Καλλιμάνη. Ήταν η απόδειξη ότι, ακόμη και στην πιο απαιτητική σεζόν των τελευταίων χρόνων, όταν υπάρχει σωστή προετοιμασία, ισχυρή παραγωγή και ένας καλλιτέχνης που βρίσκεται στο απόγειο της δυναμικής του, το αποτέλεσμα μπορεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Και η Θεσσαλονίκη έστειλε το δικό της μήνυμα, με τον πιο εμφατικό τρόπο. Σχεδόν 7.000 εισιτήρια. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς η επιβεβαίωση των αριθμών.
TSIPAS BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ


