Η Θεσσαλονίκη απέκτησε νέο coffee spot και λέγεται Bannie! Βρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 35 και είναι πολύ πιο… ιδιαίτερο από ό,τι έχετε συνηθίσει.
Δεν είναι απλώς ένα καφέ. Το Bannie εκπέμπει διαφορετικότητα, εξελιγμένη αισθητική και τολμηρή διάθεση, δείχνοντας πως οι μόδες αλλάζουν και εξελίσσονται. Η διακόσμηση, τα πασάκια αντί για τις κλασικές καρέκλες, τα κοκτέιλ και ο καφές που σερβίρονται σε πλαστικά, η μουσική στα parties και το ντύσιμο του προσωπικού βρίσκονται ένα επίπεδο παρακάτω — σχεδόν από το μέλλον.
Είναι το σημείο που συνδυάζει καφέ, brunch, κοκτέιλ και vibes, για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό, φρέσκο και ανατρεπτικό.
Αν βρεθείς Θεσσαλονίκη, δεν πρέπει να το χάσεις. Το Bannie ήρθε για να αφήσει το στίγμα του στην πόλη και να γίνει η νέα hot ατραξιόν για καφέ και νυχτερινή έξοδο.
bannie_skg #thessaloniki #coffee #focaccia #newspot #skg





