9 Φεβρουαρίου η πρώτη δίκη για τον Παναγιωτόπουλο! Παραπέμπεται για πλημμέλημα με παλαιότερη μήνυση για το ίδιο αδίκημα που αναβαθμίστηκε σε κακούργημα- Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το τι θα γίνει!

Στις 9 Φεβρουαρίου, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, αναμένεται να δικαστεί ο πρώην συμπαρουσιαστής των “Ράδιο – Αρβύλα” Στάθης Παναγιωτόπουλος, με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Η υπόθεση αφορά την πρώτη μήνυση, που είχε υποβληθεί εναντίον του πρώην τηλε – Αρβύλα, από 30χρονη πρώην σύντροφο του και είχε κατατεθεί από το 2019, ωστόσο λόγω της πανδημίας το δικαστήριο λάμβανε συνεχώς αναβολές.

Εναντίον του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, συνελήφθη, κρατήθηκε και τελικά μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους.

Το γεγονός ότι, έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις εναντίον του παρουσιαστή, γιά περιστατικά παρόμοια με αυτό, γιά το οποίο πρόκειται να δικαστεί στις 9 Φεβρουαρίου, κατηγορούμενος σε βαθμό πλημμελήματος, ενισχύει το ενδεχόμενο να αναβληθεί η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς το δικαστήριο θα κρίνει ότι, είναι αναρμόδιο να δικάσει την υπόθεση και να την παραπέμψει με κακουργηματικής μορφής αδικήματα σε δικαστήριο κακουργημάτων.

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.