Σπυρόπουλος παίζει στην κοινωνία με την καρδιά

Να σου πω, πότε θα παραδεχτώ κάποιον πολύ; Εσύ που πληρώνεις. Άρα, εσύ που είσαι ο παίκτης. Έχεις ανοιχτή την πόρτα σου, προς τον κόσμο που πονάει εκεί έξω. Ο πόνος του είναι αβάσταχτος. Όταν παίζεις έτσι. Παίζεις με την καρδιά του. Με το μεγαλείο της ψυχής και την προσφορά ζωής στον άγνωστο συνάνθρωπο. Αυτή είναι η αλήθεια σου. Και δεν παίζεις κόντρα στα προβλήματα της κοινωνίας. Ναι. Η έπαρση φουσκώνει τους ανόητους, όπως ο αέρας τα άδεια σακιά.

Πού θέλω να καταλήξω; Η καρδιά, μεγάλε, είναι η πιο μεγάλη υπόθεση. Απ’ αυτήν ποτέ δεν χάνεις. Κι αυτήν, μόνο να ακούς και θα κερδίζεις. Μπήκαμε στο διά ταύτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Τσίπας Μπλοκ προτείνει. Αλέξης Σπυρόπουλος! Ακόμα κι αν πράγματι παίζει στο μπλοκ των πιο δυνατών επιχειρηματιών της ενέργειας, αυτός παραμένει ο ίδιος, πάλι θα τον πεις large παίκτη. Κρατάει τις ευαισθησίες του. Πολλά τα παραδείγματα που το αποδεικνύουν, στο πιο πρόσφατο πάμε.

Βράβευσε παιδί με ειδικές ανάγκες, για το κατόρθωμα του, να βγεί παραολυμπιονίκης, δεύτερος στο κόσμο, στην κολύμβηση. Τον βράβευσε πριν το Αχαγιά 82′ –  ΑΕ Γλαύκου/ Εσπέρου, σε αυτή την μπασκετική αναμέτρηση, για το πρωτάθλημα της National League 2, την Κυριακή (17:00). Σε ένα γήπεδο που ήταν κατάμεστο, τόσο από φιλάθλους της ομάδας της Δυτικής Αχαΐας, όσο και από Πατρινούς, που έκαναν το σύντομο ταξίδι προς την Αχαγιά, ώστε να το παρακολουθήσουν το τοπικό ντέρμπυ.

Ο φακός του Τσίπας Μπλοκ ήταν εκεί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.