Ήταν φωνάρα, έγινε σταρ ….

Για να ξέρουμε και τι λέμε. Πάντα φωνάρα ήταν. Με αυτό το χάρισμα γεννήθηκε. Έτσι ήρθε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Γη. Δεν το απέκτησε στα χρόνια που ένωσε τις δυνάμεις του με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Άλλα είναι τα πράγματα που απέκτησε, σύμφωνα πάντα με τα μάτια του Τσίπας Μπλοκ. Την λάμψη, την ακτινοβολία, την άιγλη, και το… σταρηλίκι. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχε συσσωρεύσει τόσο μεγάλες ποσότητες όσο σήμερα. Τα μήντια τον αντιμετωπίζουν ως χολυγουντιανό αστέρα πλέον. Σαν ροκ-σταρ. Στα μέρες μας ίσως ο κορυφαίος, στις μεγαλοβεντένετες του τραγουδιού..

Τα παραδείγματα είναι πολλά :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σαρωτικό καλοκαίρι, μοναδικό φινάλε για τον Νίκο Οικονομόπουλο, με περισσότερους από 15.000 θεατές σε κάθε συναυλία του.

Την επιτυχία της δεκαετίας σημείωσε στην Θεσσαλονίκη και στην Πύλη Αξιού!

Από αυτή την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, η απόλυτη φωνή επιστρέφει στο Fantasia. Μαζί μας κάθε Παρασκευή – Σάββατο, μέσα στο γήπεδο και την Κυριακή. Τριήμερο σε τέτοια εποχή, λέει πολλά!

Μπορεί να είναι doodle 1 άτομο και κείμενο που λέει "OIKONOMOPOUL FANTASIA www.fantasialive.gr OPENING 17/11 ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ EXTRA Kenap- SHOW ΚΥΡΙΑΚΗ AE S 08940203 Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 08940302"

Ο Οικονομόπουλος, γεννήθηκε Ιούνιο του 1984 στην Κάτω Αχαΐα. Παρέμεινε εκεί μέχρι την ηλικία των 17,5 ετών και στη συνέχεια τραγούδησε σε διάφορες πόλεις, αρχικά στην Πελοπόννησο και έπειτα στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα με το τραγούδι έκανε και άλλες δουλειές, όπως σε ψαράδικο και σε πιτσαρία.Το Δεκέμβριο του 2006 αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA, “Dream Show

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2007 με τίτλο “Πρώτη αγάπη”. Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το “Δεν είσαι εντάξει” “Όλα για σένα”, “Κοίτα να μαθαίνεις”, “Δυο Σπασμένα Ποτήρια” και “Αυτό το αστέρι”.

Τον Ιούνιο του 2008 τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD Video Music Awards.

Το Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το maxi single με τίτλο “Και μη γυρίζεις” από τη δισκογραφική εταιρεία SONY MUSIC GREECE και τον ίδιο μήνα η δεύτερη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Άκουσα…”

Τον Ιούνιο του 2009 στα Mad Video Music Awards παρέλαβε το δεύτερο βραβείο του, αυτή τη φορά για το Καλύτερο Video Clip – Σύγχρονο Λαϊκό..

Αφότου κέρδισε και βγήκε από το “Dream Show 2” (2006) συνεργάστηκε για σχεδόν 10 χρόνια -εως και το 2017-με τον Θανάση Παπαγεωργίου, στις επιχειρήσεις του Fix, Fever, Θεα. Ήταν η δεκαετία που μπήκαν οι βάσεις. Την διετία 2018-2019 φόρεσε τη φανέλα του Κέντρου Αθηνών, δηλαδή Γιάννης Τσακουμάκος. Ενώ ξεκίνησε πολύ καλά, όμως δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Η ιστορία του Νίκου Οικονομόπουλου από το 2020 έως και σήμερα, εκτυλίσσεται στα μαγαζιά του Κώστα Μπερτάκη (Fantasia, Vogue club Thessaloniki, Πύλη Αξιού). Η λάμψη που λέγαμε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.