Από 6 Ιούνη! Ελεύθερος για μια ζωή ! Ελεύθερος για μια ζωή! Ελεύθερος για μια ζωή!

Κάνεις κέφι ένα εύκολο κουίζ; Κάνεις. Από τη φωτογραφία, με τη μορφή ιστορίας στο facebook, θα προδοθεί η απάντηση στον πρόχειρο διαγωνισμό γνώσεων, που είχα σκοπό να προτείνω. Αν, όμως, το παίζαμε σε στούντιο τηλεπαιχνιδιού, η πρώτη ερώτηση είναι:

– Το θηρίο της πένας και ο φυσικός ηγέτης, για τα όσα απίστευτα βλέπετε στο W, στην παραλιακή του Ρίου. Έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να σταματήσει. Λοιπόν, πότε επιστρέφει σπίτι του;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Λου, βέβαια, πουλάει τρέλα και αγοράζει ό,τι κινείται!. Εννοείται πως υπηρετεί το πλάνο του πιστά, Χριστό δεν καταλαβαίνει, παρά τις εξαιρετικά δυσμενείς και τις αντίξοες συνθήκες. Παρά του ότι βρίσκεται μακριά, πολύ μακριά, σε κανονική εξορία, τα 2 τελευταία χρόνια. Λίγο ακόμη όμως. Από 6 Ιούνη, ημέρα Δευτέρα, θα είναι ελεύθερος ξανά, και μάλιστα, σκοπεύει να είναι μια ζωή, όπως λέει και ο Αργυρός.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.